Srpanj 26, 2025, 10:54:53 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Par pocetnickih pitanja o akvariju i opremi  (Posjeta: 3601 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mario

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
Odg: Par pocetnickih pitanja o akvariju i opremi
« Odgovori #25 u: Prosinac 30, 2009, 12:51:09 poslijepodne »
Što se tiće grijača, evo jedan friški topic pa se možeš tu uključiti i vidjeti što ti je najbolje.
https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=38968.0;topicseen
Rijeka - Hrvatska

Offline win32

• Novi član
  • *
« Odgovori #26 u: Prosinac 30, 2009, 14:15:54 poslijepodne »
Otici cemo do Aqua Tere (ili kako se vec zove trgovina) vidjeti sta imaju u ponudi i kakvi su to popusti jer cemo sigurno ostaviti malo vceu sumu tamo... no ako nista ne nademo 99% se javim Sariti za njen akvarij, samo trebam vidjeti danas tocne dimenzije police i dali mi pase sirina...ako pase mislim da je onda to-to.  ;)
Onda se samo treba odluciti koje biljke i ribe staviti unutra......a uploadat cu sliku jednoga akvarija koji mi se posebno svida pa ako ce netko znati koje su to biljke unutra da i mi pokusamo nesto sl. napraviti.

Offline Grale

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #27 u: Prosinac 30, 2009, 15:04:04 poslijepodne »
Dok vidim kak Sarita svoj akvarij praktički daruje besplatno, suze mi krenu na oči dok se sjetim kolko sam love uložil u početku, a akvarij mi nije ljep ko ovaj (al nije ni ružan ;)). Taj akvarij je definitivno "Best Buy" mjeseca prosinca.

Offline Vele bit

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • Tamo gore gdje...proljeće uvijek kasni
« Odgovori #28 u: Prosinac 30, 2009, 18:03:47 poslijepodne »
Evo da se pridružim i pozdravim novog člana.. Kolege su ti stvarno dali odlične savjete.. Odmah da naglasim.. Sljedeče neću napisati zato što zagovaram da Sarita brže bolje proda akvarij ili zato što ju osobno poznajem,Ne! Po toj cjeni to je definitivno best buy! Jednostavno bih volio da kao novi članovi akvarističke zajednice što povoljnije i kvalitetnije uđete u hoby... Ne znam na što misliš kad kažeš da vam je cilj ''sve sami napraviti'' .. Uređenje i izbor bilja,riba i sličnog ćete ionako raditi sami.. Za opremu postoje mnoge ''uradi sam'' varijante no njih je pod uslovom da več nemate nekog iskustva,hrpu potrebnog alata i materijala,te brdo dobre volje i slobodnog vremena najbolje izbječi.. Kad naiđete na neki komad opreme koji vas zanima a ne znate ništa o njemu,upišite ga tu u tražilicu a ako ništa korisnog ne nađete o istom,slobodno pitajte u podforumu ''oprema''.. Sretno!