Kolovoz 12, 2025, 20:34:27 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: mrijeste mi se skalari (aaaaaaa)  (Posjeta: 1118 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline reea

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 42
mrijeste mi se skalari (aaaaaaa)
« u: Ožujak 18, 2005, 16:15:00 poslijepodne »
Sad sam malo bacila pogled na akvarij i imala šta vidjet. Skalari se mrijeste. Šta ću sad? Znam da je već puno pisano o tome, ali ja sad nemam vremena to tražit. Najgore je što putujem za par sati pa neću sve moć pratit. A što mi je najzanimljivije svoja mala jaja su ostavili na stjenci filtera tako da nema nikakve šanse da to sve prebacim u neki drugi akvarij. Jedino da sve ostale ribice (neonke, razbore i nekoliko čistača) prebacim nekamo.
Rijeka :-)

Offline reea

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 42
« Odgovori #1 u: Ožujak 18, 2005, 18:20:00 poslijepodne »

nitko ništa. Nema veze, sad je već ionako sve gotovo, ancistrus je sve popapao za užinu. To je bilo i za očekivat u zajedničkom akvariju.Ali imam jos pitanja. Negdje sam pročitala da se skalari, kad si nađu par mrijeste svakih tjedan dana. Da li bi im možda trebala osigurat neke uvjete za mrijest (naravno u drugom akvariju)? I kako bi trebao izgledat takav akvarij? koliko litara treba imati i sta od opreme treba biti unutra? Kakva im treba bit voda? Voljela bi da mi netko napiše sve u detalje da ne bude zabune.

I na kraju, kako othranit male skalariće, ako ih bude? Artemijom? Nikad ju nisam koristila i iskreno nemam pojma sta bih s njom. Čitala sam nešto, ali kako mi nije trebalo nisam bas pažljivo čitala i nisam bas puno zapamtila.
Rijeka :-)

Offline R I B A

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Ožujak 18, 2005, 21:17:00 poslijepodne »

ja ti nemam pojma o tome ali drugi akvarij nemora biti ništa drugaćiji možda nešto više zaklona(rupa,biljkica i kamenja)

neznam ni kak ih hrant, al dok ne dobiš odgovor ja ću pametovati: samo umrvi malcima istu hranu koju jedu i veliki.

nadam se da sam bar nešto toćno rekla
**********RIBA**********