samo 9 dana... mozda cak i 8...
...
susjedi su me vec cudno gledali - nasred travnjaka JA NA MALOJ KLUPICI zmazana do laktova ko oni sto rokcu, plava djecja kadica puna crno-smedje smjese, crijevo za vodu i cjediljka... sreca da je bio kraj srpnja, pa je bilo toplooo... 
Hahhahahahaha, baš si me dobro nasmijala

Da;
- zemlju za nekadašnji 30l, "no name" zemlja -> bila je u lavorčeku 4 dana, uz svakodnevno temeljito ispiranje - PROBLEMA NIJE BILO (ni u kakvom obliku)
- 1. zemlju za 60l, "no name" zemlja -> u kanti bila 3 tjedna uz ispiranje svaki 2. dan - PROBLEMA NIJE BILO (ni u kakvom obliku)
- 2. zemlju za 60l, Florabella -> u kanti bila 7 dana uz svakodnevno temeljito ispiranje - PROBLEMA NIJE BILO (ni u kakvom obliku)
Čak sam i mišljenja da ta zemlja ni ne bi trebala biti toliko dugo u taj kantici, kadi

, u čemu god! Ne isperemo li tada sve one korisne sastojke za bilje? mooožda... Kod mene se pokazalo da ovako šljaka - u 60l nemam ni končić, naslagicu, štogod! , alge... cijano - to nisam ni vidio u životu do sad (kuc kuc o drvo)...
Također uradio ovako kako je pandorica uradila - u akvarij dimnezije 60x30, stavio sloj od 2 ili 3 cm zemlja u dimenzije 55 x 25, otprilike rečeno..... prekrio mrežicom za one ljetne gadove, dimenzije 60x30 - i onda nasipao šljunak - na taj način je zemlja ostala zarobljena u mrežici.
Sarita - sretno

!