akvarij ti ima slabu točku - dvije hrpe kamenja koje
a) ne izgledaju stabilno
b) previše blješte, ali to bi alga trebala zazelenit s vremenom, pa...
c) položaj,izgled tih otoka je malo u disbalansu, dvije hrpe oblutaka u akvariju, nikakva poveznica između njih, između njih i podloge i okoline, onak, bode u oči...
bilje- ako te veseli, samo daj... ni ja u načelu nisam pristalica previše bilja u akvarijima s afričkim ciklidima iz Malawia ili Tanganyke, ali ne mogu reć da ga nisam i sam stavljao

uvijek mi se neki anubias ili valisneria potkrala

U to sam vrijeme bio više vrtlar nego ciklidaš, pa si nisam mogao pomoć...
premali je, ali to ćeš popravit koliko sam vidio sa 400 litrašem...
Ostatak teme? Pa istina je da ovakve teme odu uvijek u ovakve rasprave i to je ok, jer je ovo FORUM, razmjena mišljenja uz argumentiranje i međusobno uvažavanje... Na žalost uvijek se nađe pokoji diskutant koji u najmanju ruku unosi loše vibracije u cijelu priču, sad, da li zbog potrebe da se pravi pametan ( često bez pokrića) , da li zbog dnevnih životnih frustracija koje mora negdje ispucat, ne znam i to je samo po sebi nebitno... Znam samo da bih vrlo rado sada ponovno bio na mjestu administratora i iz čiste zlobe ( jbg, niski ljudski porivi

) , a zbog višemjesečnog trkeljanja po Forumu, banirao jednog "diskutanta" koji je uvijek najpametniji, osjetno arogantan, podcjenjivački nastrojen spram forumaša kojima ne bi ni svijeću mogao držat po pitanju akvaristike i općenito dijete u tijelu odrasle osobe...
No da se vratim na temu, makarska, samo piči, s vremenom ćeš također vidjeti što tebi najbolje odgovara u akvariju, a znat ćeš da je to dobro kad će ti akvarij biti u istom stanju ( bez prekapanja, preslagivanja i kemijanja ) duže od 6 mjeseci