Kaže se anubias, kombinacija riba ti ne štima. Ako imaš anubias na direktnom svijetlu, njega bi trebalo staviti u neki sjenovitiji dio. Alge na staklu su zelene i točkaste? (ako jesu to je znak da je voda dobre kvalitete pa se nebih zabrinjavala oko njih) a u vezi crne, to je crna čupava? Ja bih stavila grančice vrbe u akvarij.
evo mene, mada ne želim opet ispast babaroga i ne znam kaj, al ne mogu preć prek ovoga kaj se tu piše..
ivanchica, da bi nekaj kužila, moraš znat nekaj o tome, jel.., a ne pisat pa kaj bu bu..
ribe nemaju veze sa ovim, dalje zelena i točkasta alga na staklu je znak dobre kvalitet vode? eto sada nek vam bude zadovoljstvo strugat zelenu točkastu i nemojte ju slučajno riješavat sa fosfatima...
vrbu smo na ovom forumu odavno maknuli kao nešto čime bismo se rješavali algi, jel je ovaj forum puno puno profesionalniji od onog di ti pišeš..
ne se ljutit al način pisanja i stavovi ti nisu dobri

kaj se tiče algi, vidim da ne dodaješ makroelemente,a imaš 2x24t5 rasvjetu i dodaješ co2, po mojem najvjerojatniji uzrok jest manjak makroelemenata, uz co2 bilje je brže potrošilo makroel.. pa se u vodi napravio disbalans, što je dovelo do ovog..
il makni co2 il počni dodavati makroelemnte