staklo i bulkovi za 500 lit 1000 kn eh da mi je vidjet kako to izgleda 
rasvjeta+sump staklo 1500?najeftinija cjev t5 ti je 90 ak kn da uzmes 6 komada to ti je vec 540 kn
uračunaj tajmere,produžne,pošten hidrometar
kamenje 50 kn/kg(to treba naletjet) 20 kg kad stavis u 500 lit to ne vidis itd....
pjesak,ribe koralji probao izna i kazem kao vedran to kraja nema.
Vidio si akvarij i bulkove, kod mene doma, evo ravno 1000 kuna... ček kad bolje razmislim bilo je 1100, samo to je bila posebna prilika.
Rasvjetu si isto vidio, Lumimaster kod mene i onaj 80 litarski akvarijić koji služi ko sump, samo naravno to je bilo zbog dobrog prijatelja, ali toliko sam platio (i nije 1500 nego 1200

)
Tajmere sam platio 120 kuna u Bauhausu, i njih si vidio!
Kamenje sam kupio nešto jadranskog, nešto suhog, jako malo živog i nešto keramike kad se rasformiravao jedan akvarij, toliko je ispalo, možda i manje.
Pijesak sam dobio, koralje većinu isto, e ribe sam platio ali to više nije tema opreme za morski i koralje i ribe se ne gruvaju odmah nego postepeno.
Znam šta pričate, i slažem se sa svim, ja samo kažem da se uz trud, žicanje, dosađivanje i nabitnije zahvaljujući DOBRIM LJUDIMA da nabaviti povoljnije.
E sad jebiga ni ja nisam zadovoljan sa bar 10 stvari u svom akvariju i opremi, ali nemam novaca priuštiti si skuplje stvari pa me i ovo što imam jako veseli, a nije ni tako loše!