Stvarno ne kuzim koja je poanta ovog posta?
Imo si agame prije. Zasto ih vise nemas? Zasto zelis opet gustera?
Novac ti nije problem, znaci da svakom gušteru možeš osigurat najbolji smještaj, a imas i nekog prakticnog iskustva...
pa onda fino na google i opali sa slikama, skoro svaki koji ti se svidja ga mozes imat, jer sa lovom svima mozes pruzit odgovarajuce uvjete...
cim se odlucis mozes to podjelit s nama pa ti mozemo napisat vise o onome kaj trebas, i mozda dat neke okvirne cijene....
e sad samo reci jer bi nekaj kaj se moze nabavit u RH ili si spreman potegnut i van, jer bi nekaj veliko,malo ili srednje veliko? Koliko prostora mu mozes osigurat....jer ovak doslovce ti mozemo preporucit od Leopard gekona do varana...
meni osobno preljepi gusteri su uromastyx-i (za njih treba malo vise novaca i malo vise znanja) iguana mi je super, phelsume itd...
Kameleoni su ok, ima ih stvarno svakakvih vrsta, i od jeftinih do ekstremno skupih, od jednostavnijih do dosta zahtjevnijih...Meni jedan od najljepsih je Fucifer pardalis, ali isto tako i caliptratus koji je ja mislim najlaksi za uzdrzavanje izgleda fenomenalno
izgledas mi ko savrsen novi(stari) terarist, sve je pred tobom, kaj god odlucis bit ce super