Srpanj 23, 2025, 13:26:40 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Početnik kojem treba malo pomoći  (Posjeta: 1067 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline leonardo_de_angel

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Početnik kojem treba malo pomoći
« u: Prosinac 10, 2009, 17:46:43 poslijepodne »
Nisam nikad do sad imao nekakvog pauka...

Informiro sam se podosta o svim vrstama koje me stvarno zanimaju i koje bi htio imat doma pa sam došao do zaključka da bi si htio nabavit Brachypelma emilia.

Trebao bi nekog da mi još malo pomogne oko nabave i da mi da pokoji sajet možda oko terarija i ostalih stavri koje su potrebne

Nisam bio ljen i čitao sam dosta starih postova ali opet mi je to sve nekako pregeneralno, a ja sam još zelen što se toga tiče...

Nadam se ako ima tko da mi je voljan pomoći da će mi se javit na e-mail: [email protected] (koji mi je ujedino i msn account, pa me može dodat ako koristi msn messenger)

hvala na čitanju i nadam se da ima netko voljan mi pomoć =)

Offline puska

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
Odg: Početnik kojem treba malo pomoći
« Odgovori #1 u: Prosinac 10, 2009, 18:33:29 poslijepodne »
Evo ovo ti je dobar clanak o emilii http://www.akvarij.net/index.php?option=com_content&view=article&id=507:brachypelma-emilia&catid=55:ankonoci&Itemid=175

Pogledaj si u oglasima uvijek netko prodaje male paukove, ako te nesto konkretno zanima samo pitaj...

Evo ovo ti je isto jako dobar site o tarantulama http://www.clankonosci.com/tarantule/tarantule.php

Offline leonardo_de_angel

• Novi član
  • *
Odg: Početnik kojem treba malo pomoći
« Odgovori #2 u: Prosinac 10, 2009, 18:42:39 poslijepodne »
ma sve to ljepo zvuči tak napisano ^^ i našo sam to već od starih postova i prek gugla obe stranice =)

napisah da sam se već dost informiro o svemu al bi volio čut malo ovak od nekog šta ima pametno za reć iz iskustva a ne da non stop ispitujem bzvz...

bolje je razgovarat s nekim direktno prek msn-a ili nekak da se bolje informiram =P

baš gledam oglase al sem terarija na jednoj drugoj stranici nisam našo ništa :\