Miko druze, kako bi Sinan Sakic rekao, smanji brzinu malo.
Ti ocito neznas sto je cinizam, inace nebi predhodne komentare nazivao takvima.
Ignorises savjete i upozorenja clanova koji su ti pisali, i ne samo to nego
ignorises i upozorenje Moderatora, koji ti na ljep nacin skrece paznju da promjenis nacin pisanja.
Pisanje velikim slovima, i prosipanjem usklicnika kao sitniš na nekoj slavonskoj svadbi,
nisu pravopisne greske, nego virtualna nepismenost. Ako si vec aktivan na "mnogim drugim" forumima,
onda bi trebao znati osnovni red i ponasanje na jednom forumu. I biti zahvalan ako te netko od
clanova (primjer roni) upozori na takve greske, a ne se odmah poceti "braniti" sa protunapadom koji nema
opravdanje niti smisla. Ovdje ce ti i moderatori i clanovi pomoci i davati savjete,
ali si nepravis prijatelje sa takvom spikom. I pogotovu ne sa takvim odgovorom prema moderatoru.
Ako ti smetaju pitanja koja ti neodgovaraju, koja nisu po tvom ukusu, onda nemoj pitati, prosta stvar.
Evo ti jos moje osobno misljenje o tom tvom problemu:
Netrebas biti nikakav majstor u akvarisitici da bi znao, ako zelis tako nesto u zidu,
da ti treba mjesta za hendlanje. To ti je prosta logika. Ako mozes napraviti akvarijum
deblji nego sto je zid, dobro je, ako ne, onda ga napravi samo 30cm dubokog, i samo 40 visoko,
a gore sto vise ostavi mjesta za raditi unutra. I naravno da neces moci unutra drzati
Oscare i Chichlasome, nego guppye i sta ja znam sta jos.
uzivaj!