Ovak, jucer kad sam dosla doma u nijednom akvariju nije radilo svjetlo (oba su na timerima) tak da pretpostavljam da je nestalo struje. Posto ne znam namjestati timere

iscupala sam i ustekala direkt u razvodnik (pricam o juwelu 190, sve staro 3 mjeseca). Kad je decko htio natrag vratiti nije se vise htjelo upaliti, ni s timerom ni bez njega. Sad, u cemu bi mogao biti problem? Tesko da su lampe jer nebi valjda obje krepale u isto vrijeme. Mozda je za nest kriv nestanak struje, nest izgorjelo? Decku se ucinilo da smrdi prekidac za svjetlo (a nije) i isao je rastaviti i spajati zice (losa ideja, a s najboljom namjerom)... Moram li napomenuti da nije upalilo, a ziher nam sad nece priznati garanciju... Neke ideje, prijedlozi? Akvarij je pun bilja koje s ljubavlju mazim i pazim svaki dan, a uzasno je mracno jer je kutni, na stranicama je pozadina i nista svjetla ne prodire ni uz lampu gore i stolnu lampicu sa strane...

Bojim se da ce mi bilje propasti u roku odmah. Nakon samo tjedan dana sto nas nije bilo doma, dio bilja je poceo propadati jer se namnozila pistia, kak ce tek sad bez ikakvog izvora svjetlosti.