Srpanj 02, 2025, 00:37:38 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Wanted  (Posjeta: 662 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline rokimon

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
    • malawi by rokimon
Wanted
« u: Listopad 24, 2011, 18:51:31 poslijepodne »
jedno pitanjce....kud su nestali Bojko i Mastino!? :question: slično pitanje je nedavno postavio Canibal...a nekakav konkretan odgovor nismo dobili! ovo je pitanje inače iz čiste znatiželje...ali njihovi savjeti dosta fale(ne podcjenjujući druge)! kad sam kretao na forumu najviše sam se oslanjao baš na njihove savjete(ne direktno meni ali sam malo "krao" tuđe)! ako nema nekakvih odgovora ili je pitanje predirektno....ispričavam se na znatiželji!
« Zadnja izmjena: Listopad 24, 2011, 18:57:10 poslijepodne od rokimon »
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
Odg: Wanted
« Odgovori #1 u: Listopad 24, 2011, 20:33:38 poslijepodne »
Bojko je promijenio profesiju i često je na putu... sad je turistički vodič po Tunisu  :up:

a Mastino, tko će ga znat...naslikava polugole curke po Istri i još mu plaćaju za to ak se ne varam..il je to Titech :D

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
  • vecio mona
    • http://www.posronja.eu
« Odgovori #2 u: Listopad 24, 2011, 20:46:08 poslijepodne »
a Mastino, tko će ga znat...naslikava polugole curke po Istri i još mu plaćaju za to ak se ne varam..il je to Titech :D
:D :D :D
Glupo mi je tu sada nesto uletati...mozda Titech nesto napise...ali, eto...dragi su to ljudi...neki dan bio do njih (grebem se ... :-[), uglavnom...Mastino je dobro :) ali, malo se umorio akvaristike...nadam se da ce ga proci jer, malo je ljudi koji su tako puno znali i, voljeli svoje znanje podijeliti....
Eto, prenijeti cu veliko zanimanje za njega na forumu...mozda to nesto promijeni?
pula
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die

Offline rokimon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
    • malawi by rokimon
« Odgovori #3 u: Listopad 24, 2011, 21:31:57 poslijepodne »
Bojko je promijenio profesiju i često je na putu... sad je turistički vodič po Tunisu  :up:

ako je tako nije niti čudo da nemaju vremena za netom..... naslikavanje curica po Istri traži punu koncentraciju i nije se za zezati sa tim :D šalu na stranu.... hvala na odgovorima...neka su oni živi i zdravi...i neka se vrate na forum što prije! ;)
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.