Srpanj 30, 2025, 15:50:35 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Tropheus Ikola & Duboisi  (Posjeta: 1308 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Malky

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
    • Akvarij NET
Tropheus Ikola & Duboisi
« u: Rujan 03, 2009, 09:39:29 prijepodne »
ako me pamcenje dobro sluzi ove 2 vrste mogu zajedno u akvarij bez straha od krizanja vrsti jel tak?

Offline Malky

• Punopravni član
    • Akvarij NET
Odg: Tropheus Ikola & Duboisi
« Odgovori #1 u: Rujan 09, 2009, 20:19:42 poslijepodne »
al ste se raspisali :D :D

Offline Malky

• Punopravni član
    • Akvarij NET
« Odgovori #2 u: Rujan 09, 2009, 20:21:53 poslijepodne »
evo sam sam si odgovorio :D

Offline Bojko

• Akvarij.NET Expert
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
« Odgovori #3 u: Rujan 10, 2009, 20:15:06 poslijepodne »
Pa obično je preporuka, da se u akvariju drži samo jedna vrsta tropheusa, ipak mužjaci su spremni na mrest preko čitave godine i u nedostatku ženki svoje vrste mogu oni i svašta da čine.Međutim, kao svugdje i tu ima neki "izuzetak", pa sam naišao na podatak , da se sa vrstom T.duboisi može držati još pokoja vrsta.Sad na tvoje pitanje bio bi odgovor DA, međutim lično sam mišljenja, da akvarij samo sa jednom vrstom tropheusa deluje puno bolje, dinamički i u tom akvariju, mogu to slobodno napisati deluju Tropheusi zaista tako kako se od "kraljeva" to i očekuje.Moj bi ti bio predlog, da odabereš jednu vrstu Tropheusa i umesto duge ubaciš Eretmoduse....efekat garantovan.

Offline Malky

• Punopravni član
    • Akvarij NET
« Odgovori #4 u: Rujan 10, 2009, 22:43:41 poslijepodne »
Pa obično je preporuka, da se u akvariju drži samo jedna vrsta tropheusa, ipak mužjaci su spremni na mrest preko čitave godine i u nedostatku ženki svoje vrste mogu oni i svašta da čine.Međutim, kao svugdje i tu ima neki "izuzetak", pa sam naišao na podatak , da se sa vrstom T.duboisi može držati još pokoja vrsta.Sad na tvoje pitanje bio bi odgovor DA, međutim lično sam mišljenja, da akvarij samo sa jednom vrstom tropheusa deluje puno bolje, dinamički i u tom akvariju, mogu to slobodno napisati deluju Tropheusi zaista tako kako se od "kraljeva" to i očekuje.Moj bi ti bio predlog, da odabereš jednu vrstu Tropheusa i umesto duge ubaciš Eretmoduse....efekat garantovan.

Tak ce i bit jer sam u međuvremenu samo narucio jednu vrstu pa nek uzivaju. Eretmoduse nisam nikad vidio uzivo pa ih necu uzimat na blef a i tesko mi ih nabavit