Srpanj 15, 2025, 04:12:08 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: molim pomoć...  (Posjeta: 1981 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline srebreno

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
molim pomoć...
« u: Listopad 17, 2009, 13:16:17 poslijepodne »
bok svima,
dobila sam dvije zlatne ribice i akavarij u koji stane pet litara vode, ali ribice su mi uginule nakon 10 dana, užas, tek sam saznala dok sam skužila da im nije dobro da one nisu za tak mali akvarij, kupila sam filter duoetto 50, pa me zanima dal u tak mali akvarij mogu staviti i grijać i bar jednu ribicu i koju? ili... ne smijem. hvala
« Zadnja izmjena: Listopad 17, 2009, 13:33:39 poslijepodne od Maxim »

Offline sifra100

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • život je bajka !!!!!!!!!
Odg: molim pomoć...javascript:void(0);
« Odgovori #1 u: Listopad 17, 2009, 13:25:48 poslijepodne »
ja mislim da bi mogla jednog ljepog betana stavit . malo je litraza na knap ali ak bi sam bio jos bi proslo. ili kozice stavi isto su fora za vidjet .
ma život je lijep ???????

Offline piksooo

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 37
Odg: molim pomoć...
« Odgovori #2 u: Listopad 18, 2009, 11:25:34 prijepodne »
ja navijam za bettu  :up:, njemu je 5 litra sasvim dovoljno...ali bi ti trebao neki poklopac jer u tako malim akvarijima znaju iskakati...a što se tiče grijača neznam stvarno dal se može stavit u 5l...ma valjda može, pa kako biš ga drugačije ugrijala  :uptnik: mislim da bi ti tu neko drugi bolje pomogao  :D

Offline srebreno

• Novi član
  • *
hvala
« Odgovori #3 u: Listopad 18, 2009, 12:09:50 poslijepodne »
e baš vam hvala još jednom, još ću pet shopu pitat za grijač, javim vam kak bude, pozzz

Offline srebreno

• Novi član
  • *
opet ja
« Odgovori #4 u: Listopad 18, 2009, 12:14:51 poslijepodne »
eh da još jedno pitanjce, što mislite dal filter moram staviti na minimum pošto je akvarij jako mal, 5l, jel moguće da pukne staklo, a to mi nebi bilo zgodno, znate student, nije moj stan i tako?... tnx!

Offline piksooo

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 37
« Odgovori #5 u: Listopad 18, 2009, 13:34:28 poslijepodne »
ma mislim da možeš slobodno stavit na min (ako uzmeš bettu), njima ionako ne paše da je prevelika filtracija jer zbog svojih raskošnih peraja nisu baš najbolji plivači  ;)
i obavezno javi šta si uzela, i stavi koju slikicu  :)

Offline srebreno

• Novi član
  • *
« Odgovori #6 u: Listopad 24, 2009, 19:21:44 poslijepodne »
ofkors! trenutno je kraj mjeseca pa nemam baš love, ali vrlo brzo ću ti se pohvaliti;)

Offline ChichazZ

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • Long Live Rock n Roll
« Odgovori #7 u: Listopad 24, 2009, 22:36:32 poslijepodne »
A vidi ako ti nije problem sa prostorom da kupis AQ od bar 20L mislim da bi ti staklar mogao ulijepiti stakla za neku sicu para pa ces moci staviti i filter i grijac i ribe bi trebalo manje da umiru...ipak je premalo 5L zamisli sebe da zivis sa plasticnom kesom na glavi koja ima malu rupicu za vazduh ;( sorry za poredjenje ali kao savjesni akvarista ti moram dati takav savjet, a to je minimum i cijenom i prostorom...oprosti jos jednom i sretno  :up:
Svakim danom što više upoznajem ljude to svakim danom sve više volim svoje akvarijume...

Offline Annie_S

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 39
« Odgovori #8 u: Listopad 25, 2009, 07:57:59 prijepodne »
Istina je da bette mogu u male akvarije, ali bas 5 litara...  :nerd: Daj bar onda neki od 15ak litara, imas za 50ak kn po pet shopovima. Pogledaj i po oglasima. Ja sam tu kupila jedan od 20ak litara, sa lijepim zaobljenim rubovima i svom opremom za 150 kn, par mjeseci star s nekim dijelovima jos pod garancijom.  :up:

Offline zeki972

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
« Odgovori #9 u: Listopad 25, 2009, 11:01:38 prijepodne »
sorry što  izgleda kao reklama i  ako je malo  grubo, ja sam   prije 3 dana  kupio u  aq.teri akvarij 35 x 19 x 23, nov za  53 kn..a  imaš i manjih  još i jeftinijih, stavi im običnu stolnu  lampu za svjetlo dok ne kupiš  pravu aq lampu i imaš  unutrašnji kutni filter  18kn na pumpicu  za  zrak ili neki  kineski unutrašnji za  30tak kn i imaš sve što ti treba.. za manje od 100kn..grijač ne znam da li će ti trebati  jer će to malo čudo  grijati lampa i pretpostavljam da ćeš ga držati u toploj prostoriji pa se temp neće spuštati ispod 24 stupnja..
moje je  mišljenje  ili  stvori  uvjete životinji ili životinjama  koje imaš ili ih radije nemoj niti  imati.