Srpanj 24, 2025, 02:23:25 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Ima li gdje za kupiti ovaj ciklid i gdje?  (Posjeta: 9436 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
Odg: Ima li gdje za kupiti ovaj ciklid i gdje?
« Odgovori #50 u: Kolovoz 12, 2009, 00:53:15 prijepodne »
eh,bio sam i ja u Mostaru al nisam našao di je to :D
inače,prije,ja sam iz mađe donosio ribe..ali bilo je to davno.. :D
@206 turbo- pa to je odlično kad imaš mogućnosti...super tebi  :)
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline moke

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #51 u: Kolovoz 12, 2009, 01:02:35 prijepodne »
eh,bio sam i ja u Mostaru al nisam našao di je to :D
inače,prije,ja sam iz mađe donosio ribe..ali bilo je to davno.. :D
@206 turbo- pa to je odlično kad imaš mogućnosti...super tebi  :)

Faber skokni do Sarajeva kad si mogao i do Mostara, hebiga nije daleko da te opremimo a povedi i komsiju svakako...mislim da znas ko je u pitanju :up: Castim cevapima i malawcima a boga mi nace se nesto i tange..samo F1 nista ispod... :D
spasavaj se ko moze  :aaa:

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #52 u: Kolovoz 12, 2009, 09:00:38 prijepodne »
Ja sam inace motorist(zasto to govorim?,e pa moji cesto odu do tamo a ja uvijek u prolazu kad idem negdje,a nikako da dodjem i pogledam taj grad!e bome cu se dogovorit sa kolegom da uzmemo jedan dan pa mozda autom 8) i da!trebat ce nam vodic!hehehe!
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline moke

• Punopravni član
« Odgovori #53 u: Kolovoz 12, 2009, 09:09:11 prijepodne »
Ja sam inace motorist(zasto to govorim?,e pa moji cesto odu do tamo a ja uvijek u prolazu kad idem negdje,a nikako da dodjem i pogledam taj grad!e bome cu se dogovorit sa kolegom da uzmemo jedan dan pa mozda autom 8) i da!trebat ce nam vodic!hehehe!

sta vozis mozda znas neku moju raju....dolaze dole u Dubrovnik cesto Oni furaju Honde Varadero..

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #54 u: Kolovoz 12, 2009, 09:10:04 prijepodne »
moke posto vec 3 godine pratim vise manje sve stockliste vodecih importera malawaca u evropi za sada jos uvijek nisam na niti jednoj toj stocklisti vidio Copadichromis sp. "mloto dwarf" ili mi je mozda promaklo (sta cisto sumnjam) tako da malo sumnje u tvoju tvrdnju da ih ima ramiz po 7€ imam, bar dok ne vidim sliku doticnog mrijesnog para. isto tako koliko znam nema ih ni u srbiji kod uvazenih kolega ciklidasa pa mi jos jednom dopusti da malo sumnje imam.

sta se mene tice nemam nikakvu potrebu nikoga hajcati nit posezat za nekim marketinskim trikovima jer ribu koju imam slikovito predstavim na forumu/ima...

Offline moke

• Punopravni član
« Odgovori #55 u: Kolovoz 12, 2009, 09:24:51 prijepodne »
moke posto vec 3 godine pratim vise manje sve stockliste vodecih importera malawaca u evropi za sada jos uvijek nisam na niti jednoj toj stocklisti vidio Copadichromis sp. "mloto dwarf" ili mi je mozda promaklo (sta cisto sumnjam) tako da malo sumnje u tvoju tvrdnju da ih ima ramiz po 7€ imam, bar dok ne vidim sliku doticnog mrijesnog para. isto tako koliko znam nema ih ni u srbiji kod uvazenih kolega ciklidasa pa mi jos jednom dopusti da malo sumnje imam.

sta se mene tice nemam nikakvu potrebu nikoga hajcati nit posezat za nekim marketinskim trikovima jer ribu koju imam slikovito predstavim na forumu/ima...

Mastino ti govoris o internetu stocklist pa ovi ljudi koje ja znam rade ciklide 30-tak godina dok smo ja i ti  bili u Vasioni ..Ja i ti mozemo napisati mozda dvije strane knjige o ciklidima ali ti kazem da oni mogu objaviti Tomove o iskustvima itd..A ja cisto sumnjam na nema se kupit ova riba u Srbiji mozes se raspitat na www.cilidi.org ja mislim da znas neke tamo ljude a vecina njih koji nesto ozbiljnije  rade znaju za Ramiza i za njegove ribe...

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #56 u: Kolovoz 12, 2009, 09:56:13 prijepodne »
posto sam clan spomenutog sajta vec sam se raspitao zato sam i napisao da malo sumnje u tvoju tvrdnju imam. ;)

obzirom da osobno poznam ljude koji se isto tako bave malawcima od samog pocetka kad su se pojavili u evropi pred 30-ak godina, proputovali evropu uzduz i poprijeko radi nabavke pojedinih vrsta i svaki od njih ima vise tisuca litara vode doma i ni sam neznam koliko objavljenih clanaka/slika na MCH...

da ne duzimo, kad vidim slike mozemo "raspravljati" dalje  :up:

Offline moke

• Punopravni član
« Odgovori #57 u: Kolovoz 12, 2009, 10:16:11 prijepodne »
posto sam clan spomenutog sajta vec sam se raspitao zato sam i napisao da malo sumnje u tvoju tvrdnju imam. ;)

obzirom da osobno poznam ljude koji se isto tako bave malawcima od samog pocetka kad su se pojavili u evropi pred 30-ak godina, proputovali evropu uzduz i poprijeko radi nabavke pojedinih vrsta i svaki od njih ima vise tisuca litara vode doma i ni sam neznam koliko objavljenih clanaka/slika na MCH...

da ne duzimo, kad vidim slike mozemo "raspravljati" dalje  :up:

Ma ja nemam namjeru u opste dalje raspravljat o ovome i slicnim temama na ovakav nacin,pogledaj malo liniju moje ribe PS.elogantusa Mbamba.. na internetu ako je uopste ima pa ce ti biti jasne neke stvari,a ko hoce BUJUM MU SARAJEVO neka mi posalje na PP kad dolazi nacemo se otici malo prosetat,festat, ribarit, druzit se itd..

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #58 u: Kolovoz 12, 2009, 10:28:49 prijepodne »
raspravljat sam stavio pod navodnike ;)

obzirom da spomenutu Mbambu ima brat, za mene to nije neki raritet a i na stocklistama je cesto :)

edit: upravo provjerio kod "mog" importera, Pseudotropheus elongatus "Mbamba Bay" WILD, 8-10cm, 13.6€/kom ;)

Offline moke

• Punopravni član
« Odgovori #59 u: Kolovoz 12, 2009, 10:35:52 prijepodne »
raspravljat sam stavio pod navodnike ;)

obzirom da spomenutu Mbambu ima brat, za mene to nije neki raritet a i na stocklistama je cesto :)
Super jos kad bih je mogao pogledat jer mi je osobito lijepa i interesantna riba...

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #60 u: Kolovoz 12, 2009, 10:39:47 prijepodne »
rekao si da je imas u AQ pa je gledaj koliko hoces i slobodno dodji u pulu pa cu i ja tebi ili bilo kome organizirati jedan turisticki obilazak ;)  :D

posto je tema nesto sasvim drugo i kad brat bude htjeo predstavit svoje ribe biti ce slike na forumu a ja jos uvijek cekam slike riba od Ramiza a ponajvise Copadichromis sp. "mloto dwarf"...

Offline moke

• Punopravni član
« Odgovori #61 u: Kolovoz 12, 2009, 10:49:57 prijepodne »
rekao si da je imas u AQ pa je gledaj koliko hoces i slobodno dodji u pulu pa cu i ja tebi ili bilo kome organizirati jedan turisticki obilazak ;)  :D

posto je tema nesto sasvim drugo i kad brat bude htjeo predstavit svoje ribe biti ce slike na forumu a ja jos uvijek cekam slike riba od Ramiza a ponajvise Copadichromis sp. "mloto dwarf"...

:up: Hvala na pozivu ja se nadam da je drugarski... takodje imas i ti gdje pa eto...
A ja se nadam da ce brat uskoro objavit svoj akvarij.. :up:

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #62 u: Kolovoz 12, 2009, 10:52:16 prijepodne »
:up: Hvala na pozivu ja se nadam da je drugarski...
naravno, kad hoces, dobrodosao si  :up: