Srpanj 25, 2025, 16:35:46 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: opet vodena agama  (Posjeta: 1166 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bex

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
opet vodena agama
« u: Kolovoz 23, 2009, 18:17:47 poslijepodne »
Pozdrav svima!!! Neko vrijeme citam vas forum i odlican je, svaka cast,stvarno mozete puno pomoci!!! Studiram biologiju i ozbiljno razmisljam o kupnji gustera, zato sto sam 100% nov u teraristici znam da cete mi svi reci da si nabavim gekona, ali sam se zaljubio u vodenu agamu iako nije za pocetnika. Znam da ima hrpa tema o njoj ali ja opet imam puno pitanja pa ako je negdje napisano ne morate ponovno pisati nego me samo usmjerite gdje da procitam. Imam mjesta za terarij d150,s60,v 80 je li to dovoljno za vodenu, kolko sam citao po forumu puno ih imaju manje P.S. visina se moze povecati nije problem??
Zivim u blizini osijeka i jel znate nekoga tko mi moze pomoci u svemu?? Hvala!!!!

Offline Tinny

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 32
Odg: opet vodena agama
« Odgovori #1 u: Kolovoz 23, 2009, 23:37:02 poslijepodne »
dobar ti je terarij tih dimenzija..ja ti imam dvije vodene agame,pa ako kaj trebas pitaj na pp ili mi se javi na msn koji mi pise u profilu  ;)
=)

Offline Nino G

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
« Odgovori #2 u: Kolovoz 24, 2009, 07:42:32 prijepodne »
Imam mjesta za terarij d150,s60,v 80 je li to dovoljno za vodenu, kolko sam citao po forumu puno ih imaju manje
P.S. visina se moze povecati nije problem

Svakako povećaj visinu barem na 1m. Ostale dimenzije su OK, iako je veće uvjek bolje. To što ih ljudi drže u manjim terarijima nikako nije referenaca i dimenzije koje namjeravaš napraviti su zapravo minimum za odraslu životinju.

Offline bex

• Novi član
  • *
« Odgovori #3 u: Kolovoz 24, 2009, 13:17:39 poslijepodne »
cuo sam da ako me ista bude zanimalo u vezi vodenih da samo tebe pitam jer se razumijes u to!! ja kad pocnem to sve raditi pa ako budem imao problema ja ti se javim tu ili na pp????

Offline Nino G

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
« Odgovori #4 u: Kolovoz 24, 2009, 16:54:21 poslijepodne »
Kako god želiš, iako mislim da je bolje pitanje postaviti javno kako bi ostali korisnici foruma (oni koji se stide postaviti pitanje  :D) mogli pročitati nešto što ih možda zanima. Ovdje na forumu ima dosta ljudi koji imaju iskustva u držanju gušterta, pa ćeš moći pročitati i druga mišljenja što je uvijek dobro.