0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
uđe ti nutra zrak. zato povremeno ronda. negdje ti ziher nije dobar spoj cijevi.
Citat: aquabot - Srpanj 23, 2009, 17:12:42 poslijepodneuđe ti nutra zrak. zato povremeno ronda. negdje ti ziher nije dobar spoj cijevi.pa da bi tak rondo ????? meni izgleda kao da onaj propelercek unutra negdje udara .... znaci krenut istrazivat od cjevi ???????mislim da nisam pogrijesio u sastavljanju
Citat: tomo147 - Srpanj 23, 2009, 17:16:51 poslijepodneCitat: aquabot - Srpanj 23, 2009, 17:12:42 poslijepodneuđe ti nutra zrak. zato povremeno ronda. negdje ti ziher nije dobar spoj cijevi.pa da bi tak rondo ????? meni izgleda kao da onaj propelercek unutra negdje udara .... znaci krenut istrazivat od cjevi ???????mislim da nisam pogrijesio u sastavljanju zrak ti uđe ili kad si filter punio nije sav izašao van.al uvjek kad zatvaram filter pustim vode malo iz njeg van pa ga tek onda zaklopim i kad ga ocistim i sastavim on radi super par dana a tek onda pocne rucit
kad ga složiš i zatvoriš onda ga nagni malo lijevo desno-oće ti zraka ostati ispod košarica ili ne stigne kriz filter medije izaći van.kad pališ filter isto se nekad to zna čut?
Citat: morino - Srpanj 23, 2009, 17:38:25 poslijepodnekad ga složiš i zatvoriš onda ga nagni malo lijevo desno-oće ti zraka ostati ispod košarica ili ne stigne kriz filter medije izaći van.kad pališ filter isto se nekad to zna čut?znaci moguce je tj pripisujete to zraku ? dao bog da ni kaj drugo jel da moram kupovat drugi ...a joj... a bum probal te varijante pa cemo vidjet tenx