Pozdrav svima,
nova sam u ovome tj. brinem za bratove akvarije koji trenutno nije tu! U toplovodnom sam primjetila da su mi ancistrusi napuhanih trbuha sto me jako brine

Prilicno su mirni ali se trude cistiti staklo! Provjerila sam nitrate vrijednost je izmedju 12.5 i 25 mg/l, nisam ih previse hranila, nemam pojma sto je.
Akvarij je 63 l, temperatura vode 26-27 stupnjeva, akvarij je pokrenut prije dva ipo mjeseca, ribice su u njemu oko mjesec dana, vodu izmjenjujem svako deset dana oko sedam-osam litara (sutra je dan za izmjenu). Akvarij je Juwel rekord 600 sa unutarnjim filterom, bez ugljena (trebam li ga staviti)
CO2 domaca radinost (kvasac, secer destilirana voda) sa skalicama. Pumpu za zrak nema, osim bilja unutra je samo kokos za ancistrusice!
Stanovnici su osim ancistrusa jos pet barbusa jako mladih. Hranim ih tetra hranom za toplovodne i tabletama sa spirulinom algom ne često. Tabletica jednom dnevno a prozdrljivcima tri puta dnevno po malo (sto stavim pojedu u pola minute). Danas ih nisam hranila.
Neznam sto da radim, pa ako mi netko moze pomoci?
Unaprijed hvala