mogu s ponosom reci da mi ovo gnojenje dobro uspijeva - biljke poludile, svaki dan imas nesto novo u akvariju vidjet (uvijek neki listic izraste)

uglavnom, kupio sam nove lampe (grolux + aquastar) i nabavio reflektore - to sad puno bolje izgleda
nije mi tesko jednom tjedno izmjeniti pola vode (jer ocito bilju to dosta odgovara)
jedino jos muku mucim sa CO2 - imam diy i ona smjesa mi daje premalo mjehurica pa sam malo pojacao dozu (po preporuci jednog forumasa) ali mi onda smjesa "ludi" kojih 2-3 dana i onda opet pocne 1 mjehuric svakih 4-5 s
zanima me kako odrzavate 1 mjehuric svaku sekundu kroz dulje vrijeme (ako moze netko napisati svoju dozu)
da i nesto najljepse sto mi se desilo - alge na anubiasu su pocele bijeliti i povlace se

(problem je taj sto je anubias svega 5-10 cm udaljen od rasvjete - zavezan za visoki panj - zato one dugogodisnje alge) - sad neznam jel to od EC-a ili mozda od cesce izmjene vode
ali meni je to ipak malo presporo pa ako netko zna kako da ubrzam to povlacenje algi (one tockaste - zelene - s vremenom postaju crne) ili ce mozda s vremenom sve otici ( valjda kroz godinu dana

)
i najbitnije od svega ribe su sve zive a boom algi se nije desio