Ovako, regal je iz iverala ( Sve je rezano u Zagrebu u Iverpan-u).
Debljina svih vidljivih ploha(vanjskih) je 25 mm, a unutarnje su 19 mm ( osim kod ormariaa za akvarij gdje je sve 25mm ). Akvarij je dimenzija 80x35x40 cm, što je oko 112 litara, a vode stane oko 100 litara.
Postolje je isto od 25 mm dimenzija(803x353 mm) - 1,5 milimetr sam dodao sa svake strane da mi stane akvarij. Akvarij je na podlozi koja je iz cijelog komada, ispod koje su 4 stranice visine 5 cm. Još sam stavio 4 boene stranice izvana visine 12 cm da sakrijem postolje akvarija(5+2.5=7.5 cm), stiropor (2 cm), staklo ( 1 cm)icca. 2 cm šljunka u akvariju.
Evo slike cijelog regala sa akvarijem.

Mene još muei svjetlo u akvariju.Balkonska vrata i prozor su sa desne strane regala( iza bora - slika je od 03.01. )( sunce u ljeti do?etek popodne, a zimi ga skoro i nema na toj strani)tako da nema direktnog svjetla po akvariju. U biti akvarij je stalno u sjeni, pa sam kupio tajmer i podesio ga da se ukljuei u 16.00 dok do?em s posla, a ugasi se u 1.00 u noai što je oko 9 sati svjetla.
Da li je to dovoljno svjetla s obzirom da je preko dana u biti polumraeno u sobi?
Lampe su jedna daylight ( mislim da au je promijeniti ) i arcadia tropical za biljke.
Da li se stavlja daylight naprijed na poklopac ili otraga?
Hvala na odgovorima.