Prije par dana su mi se pulcheri mrijestili po prvi puta, a dosad sam mrijestio samo zebrice pa nemam bas iskustva u odgoju mladih ciklida

Mislim da su jucer proplivali (6 ih ima - ali za prvi mrijest i to je nesto),a danas su ih roditelji po prvi put izveli u setnju akvarijem (zaboravih napomenuti da su sami u 60L tako da nema problema sto se tice drugih stanovnika)
imam par pitanja pa ako netko slucajno ima iskustva s ovim ribama ili ciklidima opcenito...
1. Kako da ih hranim? Male, a i roditelje, posto su jos uvijek ovisni o onome sto im starci "pljunu"

zasad im dajem samo hranu u listicima, i tu i tamo visokoproteinsku zamrznutu, a mislio sam par puta na dan ubaciti dodatno i artemiju (onu vec pripremljenu i kupljenu u tekucem obliku)
2. Kako cesto izmjene vode?
3. Planirao sam preurediti malo dekor i bilje u akvariju, ali to bi mozda moglo stetiti, stres i to??

4. Kada odvojiti mlade od roditelja i je li nuzno odvojiti oca u ovoj fazi(to sam negdje procitao)?
5. I trebam li ikakve nove uvjete osigurati (temperatura, filtracija, sastav vode...neznam)?
hvala unaprijed na odgovorima