Srpanj 25, 2025, 04:36:37 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: vawe maker u slatkovodnom?  (Posjeta: 1051 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aquabot

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 39
  • codename franjo
vawe maker u slatkovodnom?
« u: Travanj 05, 2009, 12:48:09 poslijepodne »
ovak.
 imam 2 power head pumpe (550 l/h i 750 l/h) od kojih bi jednu stavio u aq radi cirkulacije, ali kad stavim, preravnomjerno tjera vodu i to mi se ne sviđa. kak stoji stvar s vawe-makerima, a da ne koštaju ko novi vanjski filter?

trenutno gledam ovo http://minishop.t-com.hr/elegancereef/ProductDetails.asp?pid=255&pcurrpid=2&ppn=15&ppsn=1  na ERu. stavi se ko nastavak na izlaz filtera i pretpostavljam da se tu nekaj vrti i tjera vodu u svim smjerovima.

ima li ko kakvih iskustava s time ili pravim vawe-makerima u slatkovodnom ciklidnom?

thx.

evo slika tg s ER

Offline aquabot

• Punopravni član
  • codename franjo
Odg: vawe maker u slatkovodnom?
« Odgovori #1 u: Travanj 09, 2009, 22:25:04 poslijepodne »
danas dobio poštom od gore navedenih. mogu reći da je dobra stvar, iako mi na izlazu eheima 2215 baš i ne radi najbolje. stavio sam taj dodatak na power head i radi savršeno. stvar je u tome da voda unutra tjera nekakvu elisu koja je vezana zupčanikom na glavu koja je u ekscentru i vrti se 360 stupnjeva mješajući vodu u svim smjerovima.  jes da košta 100kuna, al dobro okreće vodu u mixanom aQ. moj eheim očito ima preslabi mlaz na izlazu, pa ga zato neće dobro vrtit.

Offline aquabot

• Punopravni član
  • codename franjo
Odg: vawe maker u slatkovodnom?
« Odgovori #2 u: Travanj 10, 2009, 15:55:22 poslijepodne »
evo, samo da izvjestim da je ta stvar očito završila sa svojim normalnim radom.  :up: više se ne vrti, osim ako ga prstima pokrenem. onda prođe krug do dva i opet stane....  :down:  :down:

... baš ću nazvat da vidim kaj buju rekli...  ;) jel to porez na bedake ili ....  -?