Teehee sad ti zavidim za tvoju turneju. Ali daj poslikaj, pa stavi fotke na forum, baš me zanima da mi veli neko iz prve ruke kak to dvoje izgleda. Ja bi trebal doć na okupljanje.
Evo par slika..
CERN nisam stavljao, jer to nije turisticka atrakcija, i tamo nema nista atraktivno za vidjeti, osim hrpe strucnjaka koji nesto istrazuju. Sam akcelerator jasno nismo vidjeli, nego smo imali predavanje gdje smo culi da je vjerojatnost za nastanak crne rupe u akceleratoru: nula....gotovo nula.

Aero Show, letacki dio, nije bio najbolji koji sam vidio, al je uvijek dobro gledati dok nesto leti. Nije bilo nekih zescih aerobacije, tek preleti i letovi formaciji. Od zanimljivosti, vidio sam (jos) dva Concordea

, Ariane V, B 17 Flying Fortress, te aerobacije Eurocopeter Tigera.
Zato se u hangarima, koji su bili ogromni, moglo vidjeti vrh zrakoplovne industrije: izrade, dijelova i popratna industrija, i sad mi je malo zao sto nisam vise vremena posvetio obilasku hangara.
Sutra se nadam otici na
AirPower09 ..ako ce biti dobro vrijeme. Za razliku od La Bourgeta, tu ce biti jako dobrog letenja + RedBull Air race, samo na podu nece biti nista drugo osim aviona.
Svima preporucam
Croatian International Airshow Varazdin.