Srpanj 28, 2025, 06:46:16 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Demason na?en mrtav !!!  (Posjeta: 1388 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Daddy G

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Demason na?en mrtav !!!
« u: Prosinac 31, 2004, 12:43:00 poslijepodne »

Imao sam loš osjeaaj za nih od prvog dana. Kad sam ih kupovao, jedan je bio mrtav i u akvariju pet shopa. Nisu se uopae aklimatizirali i stalno se skrivaju. Eini mi se da je bio bolestan. Izlazili su vrlo rijetko iz svojih skrovišta. Nemogu prepoznat dali je to onaj koji bio svijetliji i slabiji jer još nisam vidio onog drugog.

Jarun/Zagreb/Hrvatska
I was looking back to see if you were looking back at me to see me looking back at you

Offline Irusnjak

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Demason na?en mrtav !!!
« Odgovori #1 u: Siječanj 01, 2005, 11:14:00 prijepodne »
Tko bi rekao jer izgleda kao da je bio u dobroj fiziekoj kondiciji?! Ne fali mu trbuha i nije mršav niti izranjavan. Ako je neka bakterija, postoji opasnost i za druge ribe. Budno prati situaciju

Offline Bojko

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
Demason na?en mrtav !!!
« Odgovori #2 u: Siječanj 02, 2005, 10:59:00 prijepodne »

Tužna vest,mada,nemoj me krivo shvatiti,za to nepogodu si malo i sam kriv.Kriv u tome,da si javio,da je jedan taj ciklid vee bio mrtav u akvariju u pet shopu,pa od takvih ciklida samo beži.Ustvari kad se vidi takvo nešto,takvih se ciklida uopšte ne kupuje,to jeste jedno prosto dejstvo.

Drugo što gledam kod tvoga ciklida,puno mi liei na bakterijsku upalu,pitanje jeste,kakvu higijenu imaju u tom pet shopu,pogotovo kad je hemizam i kvalitet vode u pitanju.

Moj ti je savjet vrlo jednostavan,kupuj uvek tamo gdje su ciklidi zdravi i vitalni,a najbolje je da kad kupuješ ciklide,kupuj ih kod akvarista ciklidaša,nema bolje preporuke ili stvarno u Pet shopovima sa dobrim imenom.

Ali i to je ciklidistika

Offline shadow_x

• Punopravni član
    • http://www.google.com
Demason na?en mrtav !!!
« Odgovori #3 u: Siječanj 02, 2005, 13:49:00 poslijepodne »
to ti je tak kad se zuris. Sa ribama treba polako i sa strpljenjem. Al dobro... na greskama se uci. Edited by: shadow_x

Offline Daddy G

• Punopravni član
Demason na?en mrtav !!!
« Odgovori #4 u: Siječanj 02, 2005, 14:07:00 poslijepodne »

Kad ih je prodavae vadio iz akvarija okednuo je jedno drvo, a ispod je bio taj mrtav. Buduai sam se vea odlueio neugodno mi je bilo odustat. Još mi je prodao foru da ga je možda s mrežicom ubio.

Taj pet-shop je po forumima stalno hvaljen, a na mene i nije ostavio neki dojam. Dapaee, akvarijiizgledaju neeisto.Takvu grešku neau ponoviti.

Sada je stanje OK. Sad sam ih nahranio, svi su na broju i svi dolaze na hranjenje, eak i preostali demason. Izgleda da je uginuo onaj koji je na poeetku izgledao bolje,zdravije,jaeih i lijepših boja.

Ako ima kakva preventiva za ostale ribice,molim vasjavite?

Jarun/Zagreb/Hrvatska
I was looking back to see if you were looking back at me to see me looking back at you

Offline Max....sz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Ex. Roštiljator
    • Max Juhasz - Photography
Demason na?en mrtav !!!
« Odgovori #5 u: Siječanj 02, 2005, 18:10:00 poslijepodne »
Eventualno možeš malko dodati vitamina, tek toliko da im ojaeaš imunitet.
Ženski pokret je prava stvar, naročito ako je ritmičan.

Offline Daddy G

• Punopravni član
Demason na?en mrtav !!!
« Odgovori #6 u: Siječanj 02, 2005, 20:11:00 poslijepodne »

Kaj C vitamina il? Budem,uzet au im sutra neke vitamine...hvala

Preživjeli Demasoni kao da je procvjetao, sad stalno izlazi i kao da je dobre volje iako ga ekipa baš i ne voli.Jedan brichardi kao da je prolupao, sam radi krugove oko grijaea. Cijeli dan, nije normalan. Al, nisu loši, nema nikakve pretjerane agresive, samo se prave važne.
Jarun/Zagreb/Hrvatska