Pozdrav svima . Par sedmica unazad sam otvorio temu da uzimam akvarij 100x40x40 Vitakraft , pa pitao koje ribe i sve to ali ... Posto imam vise prostora mogao bi uzeti i veci akvariji prije svega mislim na visinu i na duzinu jer nisam nesto ni ogranicen prostorom tako da,a vrijedi i pravilo akvarista sto veci akvarij to bolji, vise prostora ... Eh sad vagam izmedju dvije strane pa da pitam za savjet

. Jedna jeste Cayman 110 profesional, a druga rucno radjen akvarij . Za ovu prvu treba napomenuti da vec trazim Cayman 110 nov da kupim ali jednostavno nigdje nema trenutno vec mjesec i vise . Temu sam prvenstveno otvorio zbog ove druge strane . Sta vi mislite koliko su sigurni ti rucno radjeni akvariji kod staklara i ovih izradjivaca akvarija ? Znam oni ce se prihvatit posla u cilju ikakve zarade , a kako ce to funkcionisat , hoce li biti sigurno sto je i najbitnije jer ne bih volio nekih 500 litara vode po stanu :

... ? Mislio sam napravit tako oko 140 sa 58 sa 50 manje vise tu negdje . Gledao sam po forumu ima X ljudi te DiY akvarije,a s druge strane neki kazu da su nesigurni ... Molim vas za odgovor koliko su ti akvariji sigurni, vasa iskustva i sl... Unaprijed zahvaljum , jos jednom pozz veliki svima