prije svega dobrodošao.kako ti je alles rekla pročitaj priručnik,ja sam ga isprintala sebi kad sam počinjala a i danas ga znam pogledati.isto tako u zoo shopu pitaj koji promotivni priručnik kako slagati moj akvarij od sere ili tetre..oba su ti zanimljiva a ujedno su ti navedeni neki primjerci slaganja akvarija i kompaktibilnosti ribica.kad odlučiš koje bi ribice unutra otiđeš na početnu stranu i proučiš pojedine vrste,kako se koja slaže s kojom.ali,imaš još dosta vremena dok ti ribe ne budu plivale.akvarij se prvo pokrene.stavi se podloga i šljunak,zasadi ŽIVO bilje,stavi kamenje,drvo ili šta već hoćeš,samo nemoj kule,gradove,dvorce i ostala plastična čudovišta,upali filter,grijač i rasvjeta (mislim rasveta se pali i gasi 12/12,ne gori 24 sata) i tako praviš fintu da imaš unutra ribice a u biti ih nemaš i čekaš jedno bar 20 dana.tada ti tek idu unutra prvo ribice dna..znači čistači i algojedi..na ribice računaj najmanje mjesec dana od pokretanja akvarija...još jednom dobrodošao na forum
još jednom dobrodošao..