ja se u potpunosti slazem sa 206turbo...na zalost, mora se preko granice (iako ja bas ne bih rekao da se treba silno odrijesiti kesa, osim za put...jer ja svoje raritetne i f-1 ribe nisam placao nesto narocito skuplje, mozda mrvicu. za primjer, altolamprologuse, i compressicepse i calvuse sam platio manje nego sto kostaju kod nas, a zna im se geg. podrijetlo i f-1 su). zapravo, zalosno je da je vili najbogatiji ciklidima (nije da sada ovdje umanjujem njihov trud i nastojanje), zalosno zato sto niti oni ne obiluju bas nekim vrstama. vrti se 5-6 vrsta i to je to. takodjer, kod njih ces rijetko naci da je naveden bas varijetet odredjene vrste...dakle, naci ces da pise altolamprologus compressiceps, i to je to. a ako zelis ipak drzati ciste linije, mislim da je bitno naglasiti geografsku varijantu. takodjer, ne znam od koga nabavljaju, ali kvaliteta ribe me bas i ne odusevljava. kazem, ne zelim raditi antireklamu, i dalje su daaaaleeeko najbolji sto se tice hrvatske, ali bas kako rekoh...upravo je to zalosno.