ma da...nit sam ja shvatio njega , nit je on izgleda shvatio mene...s moje strane- isprika...a mislim, što da kažem...ja predloženi forum za usporedbu duaana i cijena neau otvarat, baš zbog ovakvih stvari... a da se nije brisalo skoro ništa takvogu zoo trgovine forumu i to stoji...o koliko se duaana tamo raspravljalo koji nisu bili sponzori a da se ništa nije diralo? poprilieno..koliko je tema zakljueano...na prste jedne ruke, nakon što su krenule sva?e, prepucavanja pa eak i podmetanja ... baš sam skoeio do Aire na akvaristika.org, i dajte zamislite, tamo eak ni nema teme Zoo trgovine... Zatvorio Aira zbog ovakvih situacija, jer su se ljudi stalno prepucavali i sva?ali..ajde...viš, o ovome bi se dalo razmisliti.. meni je malo preveliki stres da se još i na forumu prepucavam sa svim nezadovoljnim ljudima, a stara poslovica glasi na ne možeš sve i svakoga zadovoljiti...
u biti, tomi je mislio dati prijedlog za poboljšanje izmjene informacija, ali , evo, ja velim ne..veliki krampus administratorski ima svoje razloge koje je probao objasnit, ali ga se opet ne doživljava pretjerano, kao da je svena ovom svijetu crno-bijelo s nijansama ružieaste, pa au na sve ovo sad stavit i izvadak iz pravila Foruma
Slažete se da urednici Foruma imaju pravo da obrišu, izmjene ili zatvore svaku temu, u svakom trenutku, ako to smatraju potrebnim.
haugh