Srpanj 23, 2025, 13:21:34 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: malawac  (Posjeta: 1392 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline duma1

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
malawac
« u: Veljača 05, 2009, 23:49:30 poslijepodne »
 pozdrav fish friends!!...predstavljam jedan mali malawac star 3 tjedna....staklenik od 160 l i 21-im stanovnikom....živeli!! 

Offline dare

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • 091/5892288
Odg: malawac
« Odgovori #1 u: Veljača 06, 2009, 00:12:23 prijepodne »
Zgodno :klap:  Lijepo kamenje.
Meni je korijen farbao vodu pa sam na kraju odustao od njega
Kakvi su ti to sa točkom što plivaju blizu površine- i to su malavci??
Računaj da ti je akvarij premali za te ribe ili se udluči za one skroz male.  Ps. demasoni če se uspiješno stisnuti u njega i još neke žute manje i to je to. Ispočetka sve izgleda ok al se kasnije zakomplicira. Meni je super po jato od svake vrste (2-3) ili 5 ali za veeelike akvarije. Riba se ne može potpuno cijeniti ako nemaš veče jato ( 6-15)  Pokušavao sam imat demasone u nekoliko navrata ali nisam si mogao priuštiti više od 4 i svi su redom nastradali. Sada ih imam 15 i super ih je gledat i razmnožavaju se ko lude.

Offline Ja,Boro

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #2 u: Veljača 06, 2009, 11:39:28 prijepodne »
alo prijatelju :)...a fino si to složio :klap:...samo, kao što kolega Dare reče, panj će farbati vodu(požutit će ti)...i šljunak zamijeni sitnim pijeskom( to sam ti već predložio ;)...i one malawci za koje si mislio da su placidochromis electre, su izgleda copadichromis azureus, a veeliki narastu :D( mlade, neofarbane ribe...s točkama... :D)...a ima Boro a tebe riba :D...socolofija ili demasona..ili najbolje saulosija,ili šta već trebaš :)( smanji br. julidochromisa, m i ž)...vidimo se u subotu!!pozdrav
..imao sam puno riba...al samo je jedna-Ciklid riba!!:)

Offline 206turbo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
  • Hrvatska udruga ciklidofila
« Odgovori #3 u: Veljača 08, 2009, 20:14:31 poslijepodne »
mjesavina svega i mbuna i tanjganjike i haplochromisa, nece to dobro zavrsiti  ako ne odvojis!!!
ona sa tri tocke moze biti bilo koji copadichromis!!! i kako kaze kolega boro naraste do 14-16 cm, preveliko za tvoj akv!!!
nas četvorica, pojeli smo 2 cijela janjeta i popili 50 litara gemišteka, i mi da krenemo susjed, kad oni iz kafane za nama........

Offline duma1

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
« Odgovori #4 u: Veljača 16, 2009, 21:48:39 poslijepodne »
hvala ljudi na savjetima... zasad cu jos ostavit kako je...u skorije vrijeme dolazi veci bazen pa cemo ispraviti pocetnicke greske...no kako bilo... dobri i zdravi bili