Kolovoz 07, 2025, 08:36:53 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Usisavanje dna...  (Posjeta: 7752 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ivca

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 57
  • heja heja heja hoj
Odg: Usisavanje dna...
« Odgovori #25 u: Siječanj 29, 2009, 19:10:22 poslijepodne »
Hvala, hvala :hat3:

Gle, mene nije dobro pitati koliko u 90 litara. Slagat ću ti i uvaliti ih previše.  :D
Šalim se. Ne znam! Što još imaš od ribica? Ja bi sebi u takav akvarij stavila 2 cure i jednog dečka. Tak je kod mene bilo, samo u 75 litara i bilo je dobro. A bilo je još podosta riba unutra.  Možda može i više, jer su to stvarno miroljubive ribice. A onda je počeo tulum i sad  :caga: .

Što se tiče slanja, nikad ih ne šaljem, autobusom, nego kad netko dođe u Zagreb, mogu se naći s njim kod mene doma ili negdje drugdje gdje se dogovorimo.  :)
a ti se baviš uzgojem i kolka je cijena po komadu
varaždin

Offline njezni

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 62
  • Zagreb, Dubrava
« Odgovori #26 u: Siječanj 30, 2009, 19:10:06 poslijepodne »
Ne bavim se ja uzgojem, nego se moj Jura (napaljeni ancić) bavi seksom. Ne prodajem malce, predragi su mi.  :inlove:  poklanjam ih.  :D
I love ribeki

Offline marojica

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #27 u: Siječanj 30, 2009, 21:22:10 poslijepodne »
Ne bavim se ja uzgojem, nego se moj Jura (napaljeni ancić) bavi seksom. Ne prodajem malce, predragi su mi.  :inlove:  poklanjam ih.  :D

Evo da pohvalim tvoje ancice, iako se mozda umisle. :D Od sinoc kada su useljeni u akvarij do sada su fino pocistili algice sa pozadine, panja, kamenja i sa listova anubiasa. :up: Inace su u akvariju 3, a akvarije je od 125 litara, pa cemo vidit razvoj situacije. :)
Malci su stvarno :up:
FBI - Riboobavještajci :ninja:
Odjel interkontinetalno meduoceanskih poslova