Kolovoz 16, 2025, 06:55:28 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: zoo shop Vukovar  (Posjeta: 8467 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline big bang

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
zoo shop Vukovar
« Odgovori #25 u: Rujan 22, 2007, 15:03:00 poslijepodne »
haha
jesi vidio kad su imali papige

nisam vidio koja je vrsta i koliko ih ima
al bilo ih je najmanje 2 a kavez ne veci od 50 x50 x50

Tovarnik

Offline aquavu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 54
  • 095 518 79 17
zoo shop Vukovar
« Odgovori #26 u: Rujan 24, 2007, 12:58:00 poslijepodne »
Papige nisam vidio,ne idem tamo baš često.Zalutam jednom u dva mjeseca i sam pogled na akvarije mi je dovoljan dami se digne kosa na glavi.

Offline big bang

• Punopravni član
  • **
zoo shop Vukovar
« Odgovori #27 u: Rujan 29, 2007, 23:39:00 poslijepodne »

vec duze vrijeme planiram otici u zoo shop al nikako

danas mi uginila jedna zlatna pa sam izmuzao nesto novaca
valjda ce se naci vremena iduci tjedan

molim te ak mozes da naides tamo
pa da dobijemo cjelokupnu sliku

Edited by: big bang
Tovarnik

Offline aquavu

• Punopravni član
  • 095 518 79 17
zoo shop Vukovar
« Odgovori #28 u: Rujan 30, 2007, 19:44:00 poslijepodne »

Ako misliš na onaj na Slaviji idem sutra ako nije kasno,pa ti javim.

Offline aquavu

• Punopravni član
  • 095 518 79 17
zoo shop Vukovar
« Odgovori #29 u: Listopad 02, 2007, 12:31:00 poslijepodne »

Bio sam u Zoo shopu i izbor im je osrednji.Ima nešto hladnovodnih (par teleskopa,par lavljih glava,koja pajčulanka i nešto linjaka),od toplovodnih ima skalara,neonki(kardinal i plavih),diskusa,tetri,papagaj ciklida,švertova,plati,moli i još što šta (ali da me ubiješ ne mogu se sjetiti ).Bilja ima nešto malo ,ali je uglavnom probrano ,ostalo je samo ono lošije.Uskoro očekuju novu turu ribica i bilja(kažu za 3-4 dana).Od opreme imaju svega.

Ako te šta konkretno zanima slobodno pitaj.

Offline big bang

• Punopravni član
  • **
zoo shop Vukovar
« Odgovori #30 u: Listopad 08, 2007, 17:53:00 poslijepodne »
evo bio sam i ja

stvarno od opreme svega imaju

jedva cekam da dobiju one zute puzeve (ne mogu im se sjetiti imena)

negdje sam procitao da imaju opremu za ribnjake

al je nisam vidio

jesi ti vidio ista osim hrane??

Tovarnik

Offline aquavu

• Punopravni član
  • 095 518 79 17
zoo shop Vukovar
« Odgovori #31 u: Listopad 12, 2007, 21:22:00 poslijepodne »
puževe su dobili,a opremu za ribnjake nisam vidio ni ja

Offline M23_Vu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
  • AqVu
Odg: zoo shop Vukovar
« Odgovori #32 u: Kolovoz 20, 2008, 12:20:15 poslijepodne »
Češljo sam malo po forumu i naletio na ovu temu iako je već dugo neaktivna želim reći kako je stanje u Vukovaru.

Trgovina na tržnici-ne odlazite tamo. Ja sam nedavno bio prvi put i ujedno i zadnji. Kad sam došao pošiljka riba i bilja je bila na podu u kutijama i na moj upit šta su dobili žena je odgovorila moći će se tek navečer vidjeti???? znači drže ih pola dana u onim malim vrećicama i tek ih navečer puste u aq.???

Trgovina na mitnici: Lijepo uređeno,velik prostor, velik broj akvarija(mislim oko 20)ali ništa ekstra. ZNači hladnovodne vrste, živorotke,zebrice, tetre,coryi,ancitrusi... da ne nabrajam dalje uglavnom uobičajene vrste riba koje bi svaki pet shoop trebao imati. Pohvala što uzgajaju neke vrste riba. Velika kritika cijena koja je najviša u Vukovaru i bližoj okolici. Kad ih pitaš nešto znaju odgovorit,poznaju dosta vrsta šta riba šta bilja. Na svakom akvariju imaju naljepnicu sa slikom i karakteristikama te vrste ali kako su mi rekli treba sve skinut s interneta,isprintat pa očito nabiju cijene zbog toga.Opreme puno, hrane isto al mislim da je slabo prodaju,i da im već dugo stoji.

Trgovina kod hotela Dunav: Nekih 15 akvarija. isto kao i gore uobičajene vrste riba i bilja+što nabavlja kozice i rakove.Znanja ima i pristupačnosti. Cijene su normalne neke stvari čak jeftinije.Hoće naručiti neke stvari koje inače ne naručuje tako da s tim nema problema(zbog mene je počeo držati prestig hranu za kuniće).Opreme za aq solidno, hrana isto.

Uglavnom u svakoj ima još puno prostora za napredak, ali realno i Vukovar je slabo tržište gdje je ljudima najvažnija cijena a onda kvaliteta tako da ih se mora razumijeti!   

Offline BoO

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek
« Odgovori #33 u: Kolovoz 22, 2008, 07:27:23 prijepodne »
Češljo sam malo po forumu i naletio na ovu temu iako je već dugo neaktivna želim reći kako je stanje u Vukovaru.

Trgovina na tržnici-ne odlazite tamo. Ja sam nedavno bio prvi put i ujedno i zadnji. Kad sam došao pošiljka riba i bilja je bila na podu u kutijama i na moj upit šta su dobili žena je odgovorila moći će se tek navečer vidjeti???? znači drže ih pola dana u onim malim vrećicama i tek ih navečer puste u aq.???

Trgovina na mitnici: Lijepo uređeno,velik prostor, velik broj akvarija(mislim oko 20)ali ništa ekstra. ZNači hladnovodne vrste, živorotke,zebrice, tetre,coryi,ancitrusi... da ne nabrajam dalje uglavnom uobičajene vrste riba koje bi svaki pet shoop trebao imati. Pohvala što uzgajaju neke vrste riba. Velika kritika cijena koja je najviša u Vukovaru i bližoj okolici. Kad ih pitaš nešto znaju odgovorit,poznaju dosta vrsta šta riba šta bilja. Na svakom akvariju imaju naljepnicu sa slikom i karakteristikama te vrste ali kako su mi rekli treba sve skinut s interneta,isprintat pa očito nabiju cijene zbog toga.Opreme puno, hrane isto al mislim da je slabo prodaju,i da im već dugo stoji.

Trgovina kod hotela Dunav: Nekih 15 akvarija. isto kao i gore uobičajene vrste riba i bilja+što nabavlja kozice i rakove.Znanja ima i pristupačnosti. Cijene su normalne neke stvari čak jeftinije.Hoće naručiti neke stvari koje inače ne naručuje tako da s tim nema problema(zbog mene je počeo držati prestig hranu za kuniće).Opreme za aq solidno, hrana isto.

Uglavnom u svakoj ima još puno prostora za napredak, ali realno i Vukovar je slabo tržište gdje je ljudima najvažnija cijena a onda kvaliteta tako da ih se mora razumijeti!   

Ništa nema od teraristike? -?

Offline M23_Vu

• Punopravni član
  • AqVu
« Odgovori #34 u: Kolovoz 24, 2008, 15:21:14 poslijepodne »
Nema ništa od teraristike ali se može naručiti opremu,hranu životinje. Ovdje ti je tako tržište i nema smisla da drže terarističke životinje. Nemoj mislit da branim trgovce, nego smatram da bi se životinje mučile u malim terarijima jer ih nitko ne bi kupio. OVdje se drže ribice,kornjačice, ptice i glodavci u trgovinama i normalno sve za mačke i pse.

Offline BoO

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek
« Odgovori #35 u: Kolovoz 26, 2008, 02:56:43 prijepodne »
Nema ništa od teraristike ali se može naručiti opremu,hranu životinje. Ovdje ti je tako tržište i nema smisla da drže terarističke životinje. Nemoj mislit da branim trgovce, nego smatram da bi se životinje mučile u malim terarijima jer ih nitko ne bi kupio. OVdje se drže ribice,kornjačice, ptice i glodavci u trgovinama i normalno sve za mačke i pse.

klasične kornjike?

Offline M23_Vu

• Punopravni član
  • AqVu
« Odgovori #36 u: Kolovoz 26, 2008, 10:02:48 prijepodne »
Da klasične koliko se ja kužim u njih mislim da drže crvenouhe a sve ostalo šta ti treba naručiš....

Offline M23_Vu

• Punopravni član
  • AqVu
« Odgovori #37 u: Prosinac 06, 2008, 19:06:24 poslijepodne »
Evo da malo i pohvalim Vukovarske zoo shopove... U ovome kod hotela stigla nova pošiljka bilja i riba i to neke vrste i to čak 3-4 vrste ciklida i na moje iznenađenje i oscari stigli...
U zoo shopu na Slaviji također nove pošiljke ciklidi su već prodani ali ima i drugih vrlo zdravih ribica... u oba ima i velik izbor ptica i glodavaca,opreme i hrane i ovaj put imam samo riječi hvale za njih što je zaista rijetko čuti od mene... :D :D :D

Offline Karas

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
  • Udruga "FENIKS" Borovo
    • Udruga "FENIKS" Borovo
« Odgovori #38 u: Siječanj 23, 2009, 18:52:26 poslijepodne »
Evo da se uključim u diskusiju. Moje mišljenje:
1.Shop kod Tržnice-katastrofa! Voda zelena kao da drže žabe krastače a ne tropske ribice. Izbor ribica jadan. Živorotke + skalar + čistači stakla. Ništa posebno,6-7 vrsta ribica. Gazde čitaju novine,a ribice se probijaju kroz alge kao kroz jagodnjak...
2.Shop kod Hotela Dunav-akvariji pristojno izgledaju. Voda bistra. Ne tako bogat biljem al ok.
Išao sam tamo 10ak puta. Radi dvokratno,pa nepoštuje vrijeme rada,npr.od 15-19h a njega nema do 15:30... Od tih 10ak puta  4 puta je pisalo "Vraćam se za 15min" "Vraćam se odmah"...,2-3 puta ga nije bilo,trebao je otvoriti,ali je bilo zaključano... 3-4 puta sam bio unutra. Kad god sam ušao,nije bilo mnogo ribica, svega 4-5 vrsta,ostalo "dolazi" ili je "tek naručeno".
3.Shop na putu za Mitnicu,iza Policije na krivini-akvariji pristojno izgledaju. Voda bistra. ribica ima,izbor prosječan,ali više nego u ona dva zajedno. Trgovci pokazali zavidno znanje. Bilja nije bilo,kao ni filter kojeg sam došao kupiti  :'(

Mislim da bi bilo pametno da se mi,akvaristi ovog site-a iz Vukovara i okoline udružimo,pa mjenjamo pelcere,ribice i ostalo kada nam je već ovako slaba ponuda. Hajde vukovarci,javite mi se pa da nešto organizujemo...pozz svima

Karas Reef - morski akvarij