Evo da se uključim u diskusiju. Moje mišljenje:
1.Shop kod Tržnice-katastrofa! Voda zelena kao da drže žabe krastače a ne tropske ribice. Izbor ribica jadan. Živorotke + skalar + čistači stakla. Ništa posebno,6-7 vrsta ribica. Gazde čitaju novine,a ribice se probijaju kroz alge kao kroz jagodnjak...
2.Shop kod Hotela Dunav-akvariji pristojno izgledaju. Voda bistra. Ne tako bogat biljem al ok.
Išao sam tamo 10ak puta. Radi dvokratno,pa nepoštuje vrijeme rada,npr.od 15-19h a njega nema do 15:30... Od tih 10ak puta 4 puta je pisalo "Vraćam se za 15min" "Vraćam se odmah"...,2-3 puta ga nije bilo,trebao je otvoriti,ali je bilo zaključano... 3-4 puta sam bio unutra. Kad god sam ušao,nije bilo mnogo ribica, svega 4-5 vrsta,ostalo "dolazi" ili je "tek naručeno".
3.Shop na putu za Mitnicu,iza Policije na krivini-akvariji pristojno izgledaju. Voda bistra. ribica ima,izbor prosječan,ali više nego u ona dva zajedno. Trgovci pokazali zavidno znanje. Bilja nije bilo,kao ni filter kojeg sam došao kupiti

Mislim da bi bilo pametno da se mi,akvaristi ovog site-a iz Vukovara i okoline udružimo,pa mjenjamo pelcere,ribice i ostalo kada nam je već ovako slaba ponuda. Hajde vukovarci,javite mi se pa da nešto organizujemo...pozz svima