Srpanj 15, 2025, 01:44:53 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: kamenje  (Posjeta: 1659 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline elssz

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
kamenje
« u: Studeni 19, 2004, 17:15:00 poslijepodne »

evo ja sam friški nekih 6-7 mj. marljivo skupljam sve za moj mali akvarij od nekih 250l! pa imam pitanjce dobio sam predobar kamen s velebita sam bog ga je isklesao za moj akvari uz to sam si uzeo i 3 kokosa koja sam tako?er iskuhao ali bez soli dal da ja to piknem još na jedan kuhanjac sa nešto soli il je i ovako ok! e da usput razmišljao sam o diskusima ali još nisam siguran šta ee mi plivat, ali sam se strašno naložio na slatkovodne jastoge ali nisam baš informiran s obzirom da mi prodavae nije znao baš toeno odgovorit koje ribe idu uz te jastoge da nebi imao oluju u baevi

Offline Bravo

• Punopravni član
kamenje
« Odgovori #1 u: Studeni 19, 2004, 17:41:00 poslijepodne »

daj poveeaj font, oei mi ispale

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
kamenje
« Odgovori #2 u: Studeni 19, 2004, 17:48:00 poslijepodne »
Pozdrav i dobro dosao! Taj kamen ti je vrlo vjerojatno od vapnenca i nije ti ga preporucljivo drzati s diskusima ili bilo kojim ribama koje trebaju mekanu vodu. Da budes siguran, kapni na kamen pH minus sredstava ili solne kiseline ili cillita ili brefa, ma bilo cega za skidanje kamenca i gledaj sto ce se dogoditi. Ako se pocne pjeniti, kamen nije pogodan za diskuse i sl. Sto se tice kokosa, mislim da je jedno kuhanje dovoljno. Za jastoge ti ne znam reci. Ali sigurno ce se netko naci!
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...