Listopad 13, 2025, 21:32:40 poslijepodneNajnoviji Član: Mandich

Autor Tema: Gecarinus ruricola ( land crab)  (Posjeta: 2630 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline KANISHKA

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Ženski   Lokacija: osijek
Gecarinus ruricola ( land crab)
« u: Prosinac 05, 2008, 14:05:31 poslijepodne »
Bok ljudi! jučer sam na poklon dobila ovog rakića, ne znam baš puno o njemu, pa molim za pomoć ako netko nešto zna. Pročitala sam da mu ne treba posebno svjetlo, grijanje i to,da večinu vremena provodi izvan vode ali da u akvariju mora biti posuda sa vodom, u kojoj se on hrani i obavlja nuždu, da je aktivan preko noći,jede banane i jabuke, i to je to što ja znam! molim pomoć!!! hvala

Offline Mario_B

• Punopravni član
  • Dob: 54 Lokacija: South of Heaven
Odg: Gecarinus ruricola ( land crab)
« Odgovori #1 u: Prosinac 05, 2008, 14:54:06 poslijepodne »
pozdrav, mislim da će pitanje bit kvalitetnije izelaborirano u terarističkom dijelu foruma jer to je evidentno vrsta koja u vodi nemože preživjeti dugo već mora bit na suhom, u terariju. Iskreno kad sam proguglao latinsko ime skužih tog raka to je onaj tropski s dokumentaraca što u desecima tisuća trčkara preko ceste ka moru.. no sumljam da ga ima iko u morskom akvariju.

bilo kako bilo za velik dio egzotičnih vrsta hrvatska i nije fertile soil, no vani je mnogo toga popularno tako da ako ti upućeniji ovdje na forumu nisu u stanju pomoći proguglaj Halloween crabs ili "Moon crabs" i doći ćeš do svih informacija koje tražiš

Offline madmax333

• Punopravni član
Odg: Gecarinus ruricola ( land crab)
« Odgovori #2 u: Siječanj 01, 2009, 23:59:21 poslijepodne »
bok, ajd probaj nabacit koju sliku rakića, ak možeš raspitaj se gdje si ga nabavila te kad napraviš nastambu za njega možeš pofotkat? hvala.
ribar