Dragi moj Titech, ovako, ja nisam od jučer na ovom forumu (prije sam bio Marijana&Vjeko) a pošto ste mijenjali dozvoljena slova nisam se mogao ulogirati pod starim imenom (nisam znao), pa sam stoga napravio novo ime. Zato možeš me slobodno sankcionirati jer ja i dalje stojim iza riječi koje sam napisao. Tip je koma i ne zaslužuje bolje riječi. Svi koji su iz Zadra i okoline znaju o čemu se govori. Srbe NE MRZIM i ne etiketiram ljude po nacionalnoj osnovi, već kao dobre i loše. Mada mislim da nije loših tko bi znao da uopće postoje dobri. Stoga je dobro da postoje ovakvi koji ne znaju što su, ni tko su tako da se mi ostali možemo definirati prema njima. Pitanje glasi Titech, bi li ja dobio opomenu da sam napisao "ne vjeruj amerikancu koji za sebe tvrdi da je hrvat" umjesto " ne vjeruj srbinu koji za sebe tvrdi da je hrvat"? Samo da ti kažem sljedeće, premda smo moja supruga i ja sudionici domovinskog rata, i prošli smo sva dalmatinska bojištra , ne treba mi nitko TKO ĆE ME UPOZORAVATI na moje riječi .. jer ovo više nije Jugoslavija i više je nikad neće biti. A kad smo već kod kažnjavanja, možeš me slobodno izbaciti sa vaše stranice, jer otkad je Vedran otišao forum je definitivno pao.Nema više starih članova kao što je maratonac, vuki itd.. Samo jedno te molim, sve one članke koje sam napisao za akvarij.net i koji su potpisani mojim imenom , molim te izbriši moje ime a članci nek ostanu.Pisao sam o tetrama, ciklidima , živorotkama, haracinima i ne znam sve o kojim još ribama. neke sam uzgajao, ustvari većinu njih. Jer nisu krivi drugi članovi što vodstvo foruma nema sluha. Ne želim da se moje ime ,u slučaju kažnjavanja dovodi u ikakvu vezu sa vama. Ajd bog.
Ovako vjeko38 meni je jako zao sta si na ovako negativan nacin reagirao, ali ti i ja se neznamo pa bih te zamolio da mi se cinicno ne obracas sa "Dragi moj...".
Ako si imao problema prilikom logiranja mogao si se obratiti na mail bilo kome od moderatora ili na mail podrske korisnicima te bi tvoj korisnicki ID bio aktiviran.
Puno njih je doticnu radnju iskritiziralo, ali nitko nije naveo nacionalnost doticnoga. Jos uvijek nisi sankcioniran, ali bi mogao biti ukoliko nastavis raspravu u ovakvom tonu.
U tvoje osobne stvari i stavove ne zelim ulaziti, niti me zanimaju, a definitivno im nije mjesto ovdje na forumu, na kraju krajeva tko sam ja da bi sudio, ali sam zato na moderatorsku poziciju viseglasno odabran da bi korisnike uputio na krsenje Pravila foruma te ih upozorio ako krse ista i za jos podosta stvari, ali posto si ti vjerovatno vec upoznat sa svime time znas o cemu pricam.
Vedran redovito posjecuje stranicu i aktivan je u pozadini iste, ako ti smatras da nakon "Vedranovog odlaska" i nekih starijih clanova ova stranica vise tebi nije zanimljiva nitko te nemoze natjerati da je posjecujes. Zato i postoji jos mnostvo foruma koji se bave istom tematikom za sve one koji smatraju da im neka druga stranica daje vise od Akvarij.net-a.