procito sam sve sto se na netu moze nac o ovakvim puknucima,ali ipak sam morao postat jer je svako puknuce slucaj za sebe a i svatko ima neke svoja pitanja.
radi se o diy akvariju,kupljen polovni,silikon star cca3g.dimenzije 61š 36v 31d-66l.akvarij je vec bio napkunut ali donedavno nije pustao.na tom mjestu,u straznjem lijevom kutu je bio preko toga,s unutarnje strane zalijepljen plexiglas.ja bih sad zalijepo komad stakla i s unutarnje i s vanjske strane.zanima me treba li na taj komad stakla stavit nesto za optertit ga za vrijeme susenja(pretpostavljam da treba).ono sto me najvise muci jesu fuge.one su na tom mjestu ociscene,kao sto ce se vidit na slici,tako da je ostao samo onaj sloj silikona,dodirni izmedju stakla.
Mogu li po toj fugi nanijet novi sloj silikona,ili bih zbog toga trebao rastavljat cijeli akvarij i ponovo lijepit.Mislio sam,ako to ne skodi,tako sve sastrugat,ostavit samo onaj sloj silikona dodirni izmedju stakla,i nanije po tom novi sloj
(crveno-mjesto puknuca,zuto-fuge,zeleno mjesto na koje bi trebao komad stakla doc=