imam nekolicinu pitanja....
dakle, mene nisu nikad pretjerano zanimale iguane pa se nisam ni trudila nešto pretjerano znat o njima.
znam samo neke sitnice na koje sam slučajno naetjela.
a dragi mi je zapeo za iguanu i samo o njoj slušam od....well, od kad smo zajedno -.-
pa sam mislila pokloniti mu jednu
e sad, ja imam jedan prazan terarij metar dužine i pol metra visine.
znam da je to i više nego premalo ali dal je dovoljno za bebu?
kad bi već uzimala samo bi beba dolazila u obzir a do jedno 2mj slj. godine bi imala dovoljno para da joj se napravi terarij dostojan njene veličine.
naći, jedan kut sobe je samo njen.
imam još hrpicu pitanja i vjerovatno ću i neš zaboravit odma napisat

da li je bolji mužjak il ženka? (iskustva? somebody? anybody?)
mislim, kad dođe vrijeme tjeranja a ja imam jednog napaljenog odraslog mužjaka kraj sebe

jedan mi je čist dost lol
po nekim piskaranjima po raznim forumima pročitala sam neš da iguane vole sjedit na prozoru i gledat van. navodno da ih interesira sve kaj se miće. naravno, ja sve svoje životinje svaki put kad stignem puštam da se šetuckaju po stanu pa znaći to se može i sa iguanama?
vidjeh iguane u pet centru u heinzlovoj. da li bi mi netko tko je bio tamo mogao na osnovu njihove veličine reć kolko su stare?
i još... te u pet centru su bile 480kn.
kako se kreću cijene kod uzgajivača?
da li opće ima uzgajivača koj bi mogao prodat bebu?
kolko bi takva beba koštala kod njega?
mislim, ako (samo ako) bi ju nabavljala, to bi bilo tek za 2mj.
uranjenji pokloni su mi bezveze a i imala bi dost vremena za kupnju lapica, grijača, podloge.. takovih stvari.
kad sam već kod toga, kakve lampice njima trebaju? >.<
molim vas, raspišite se :|
mislim, ako joj neću moć priuštit kaj joj treba dragi će jednostavno čekat neku 2. godinu da ju dobi....