dakle,kako sam na forumu rekla uzela sam akvarij od 260 l,iako po dimenzijama čini mi se veći 120dx45šx55v,zakrivljeno staklo.akvarij će mi se dostaviti sredinom tjedna pa imam još vremena složiti u glavi šta je biti.do sada doma imam biljni mali akvarij a o ciklidima nemam pojma a volila bi ih u ovaj veliki.malo sam vrtila vaše postove i dobila bar nešto od informacija.znam da postoje biljojedi i mesojedi.pretpostavka je da ako uzmem mesojede da mogu imati bar nešto bilja u akvariju jer ipak me vuče bilje a i moji doma navijaju za biljke.vidila sam nečiji akvarij složen pola biljnog pola kamen sa samim pijeskom,unutra ciklidi i to mi je fantastično.vidila sam i nečiji akvarij sa malim svijetlo plavim ciklidićima i on mi je super.nebi htjela dobiti totalno hladni akvarij samo sa kamenom i pijeskom niti neke velike ribe jer ipak je ovo manji akvarij..volila bi ovih dana skupiti informacije i da me pratite korak po korak da nebi nešto zeznila.kažem strah me je jer su mi ciklidi totalna nepoznanica...
za svaki slučaj stavila sam zemlju da se namaka ako mi bude prekomplicirano...