0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja bih stavio nesta tipa Hygrophila polysperma 'Rosanervig' jer dosta brzo raste, ijepe je boje i oblika i crpi dosta sran.. ili neku drugu brzorastucu. Razmisli i o plutajucem bilju
Pozdrav!Ja sam imao potos,filadendrum i lucky bambus,samo sam oprao korjenje i ubacio u filtar.Super stvar za No3.
Citat: fiuman 1980 - Kolovoz 04, 2008, 02:00:29 prijepodneJa bih stavio nesta tipa Hygrophila polysperma 'Rosanervig' jer dosta brzo raste, ijepe je boje i oblika i crpi dosta sran.. ili neku drugu brzorastucu. Razmisli i o plutajucem biljupolysperma raste vrlo tesko izvan vode, provjereno
Citat: Malky - Kolovoz 04, 2008, 06:59:59 prijepodneCitat: fiuman 1980 - Kolovoz 04, 2008, 02:00:29 prijepodneJa bih stavio nesta tipa Hygrophila polysperma 'Rosanervig' jer dosta brzo raste, ijepe je boje i oblika i crpi dosta sran.. ili neku drugu brzorastucu. Razmisli i o plutajucem biljupolysperma raste vrlo tesko izvan vode, provjerenoOprosti, nisam dobro bio shvatio pitanje. Sad kad vjerujem da jesam, preporucam lucky bamboo, grancice vrbe ili neki veci echinodorus (meni su rasli izvan vode bez problema, svega 5 cm je bila biljka pod vodom a ovisno o vrsti izvan vode su mi rasli i do 15 cm).
evo jednog primjera na kaj sam mislio
Ako netkozna gdje se mogu nabaviti mladice mangrova, neka javi, thx.