ovako,pocelo je to kao jos jedno mirno subotnje jutro kad je alfa ribac-ciklid-identican irusnjakovom glavnom foto modelu zapoceo svoj mukotrpan posao ili ti ga kopanje.Svijetlo se pali u 7 ujutro i on je neumorno kopao i napravio krater u koji da upadnes izvrnuo bi glezanj,a dina od pijeska je bila tolika da ju predjes trebala bi ti alpinisticka oprema

,dobro dosta sa pretjerivanjem on je kopao i iskopao taj krater a mojoj je staroj pukao film ionaje uzela lopatu za vadit jaja iz tave i to mu sve zakopala da bi nakon toga skuzili da mu je zeludac napuhnut i da mu je ispupcen analni otvor te da bi moj stari ribic konstatirao da je gad pun ikre. Nakon sta mu je rupa zakopana on je napravio u roku odmah novu na istom mjestu i jos jednu na drugom mjestu u kojoj je proveo ostatak dana kopajuci,tjerajuci sve zivo od rupe,dotjeravajuci je,a usput se trljao o kamenje i tresao kao da ima napad epilepsije i to je sve trajalo dok se svjetlo nije ugasilo tj do 9 navecer.
Iduce jutro-nedelja-nasli smo prvu rupu zakopanu,a drugu malo dotjeranu,a njega sa zatvorenim cvaljama kako smrdi u toj rupi i tjera sve zive,iako je uvijek prvi na kopanji prilikom hranjenja nije se ni pomakao ni prismrdio klopi ni jucer ni danas kad se cijela prica boravka u rupi i tjeranja ekipe nastavlja,a u medjuvremenu skemba mu se smanjila i analni otvor vise nije ispupcen.
E sad ili cuva jajasca-mlade u ustima ili je dobio muscul fiber od silnog rovanja pa nemoze otvorit gubec.
Sorry na poduzem postu koji znam da ce mnoge odvratit od citanaja ali me fakat zanima kaj je sa njim jer bi pretumbavao kamenje i radio neke adaptacije,a nezelim ga prepast pa da pojede mlade ako ih ima uopce.E da i izgleda kao da ime nekaj u ustima jer mu je ispod "jezika" malo nabubreno.
Unaprijed zahvaljujem i pozdrav.