Kolovoz 10, 2025, 11:14:42 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Timer na Caymanu  (Posjeta: 1133 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Antimon

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
    • www.minigo.info
Timer na Caymanu
« u: Listopad 03, 2004, 16:25:00 poslijepodne »

poeeo je štekati, jednostavno stane, pa nakon nekog vremena opet krene ali sanekim eudnim zvukom. Rastavio sam ga i svi zupeanici ljepo sjedaju na svoje mjesto, jel´ netko imao sliean problem?

Offline Marko69

• Punopravni član
Timer na Caymanu
« Odgovori #1 u: Listopad 03, 2004, 16:46:00 poslijepodne »

Da. Moj problem je bio: Timer se vrtio sve dok ne bi došao do mjesta kada treba pritisnut prekidae. (Rastavio si ga pa znaš o eemu govorim). Tako?er smo ga rastavili, sve pregledali, podmazali i sve u redu. I kako sam rješio problem? - Jednostavno. Akvarij je pod garancijom, legende iz Ljubimca su me spojile sa uvoznikom, uvoznik me nazvao te mi poslao novi timer a ja sam nakon što sad dobio novi njemu poslao povareni. Predpostavljam da si kupio u Splitu akvarij?! Oti?i tamo (najvjerovatnije u Butige) i reci im što se dogodilo i da ti od uvoznika pošalju novi. Budu li izvodili probleme javi se meni pa au te ja uputiti do njih (u Splitu imaju skladište za ovo podrueje) ili au ti probat nabavit broj zastupnika. (Njegov broj mobitela sam bacio) Mada u garanciji imaš broj od zastupnika (problem je što je od tajnice a ne od lika koji mi je odmah problem rješio). Ne znam jel sada imaju timere na lageru jer onda kada sam ja kupio akvarij još se nikom u Hrvatskoj to nije dogodilo a uzeo sam jedne od prvih prijeraka pa je trebalo eekati. Sriaom imali su timer od nekog drugog akvarija (predpostavljam od mirabella) pa su mi poslali njega. Vizualno je potpuno isti samo što je proizveden u Švicarskoj a ne u Dalekom istoku.

Eto. Znaei ako bude problema javi se.

PS.

Danas ili sutra au ti poslat mail sa slikama.
Split/Hrvatska

Offline Antimon

• Punopravni član
    • www.minigo.info
Timer na Caymanu
« Odgovori #2 u: Listopad 03, 2004, 16:57:00 poslijepodne »

Marko69 ti si legenda, eini se meni da nam se i problemi i interesi nekako poklapaju (morat aemo na piae ovih dana) šta se tiee garancije, ko ae doeekat ponediljak i cili dan gledat kako tajmer šteka, kako nemam strpljenja ja odma kacavidu u ruke. Ujutro au otia do "Butige" pa au vidit da mi ga prominu, ako budu zajebavali, javim ti se....

Offline Marko69

• Punopravni član
Timer na Caymanu
« Odgovori #3 u: Listopad 03, 2004, 19:02:00 poslijepodne »
Evo ti njihov broj 383-274 pa nazovi.
Split/Hrvatska

Offline Antimon

• Punopravni član
    • www.minigo.info