dakle sjedam na motor i do ipercoopa
bajker kupuje opremu za ribice BAAAAD

Ovak, nigdje ne pise u uputstvima, a dobro je znati: prije (svake) upotrebe, uzmi spuzvu iz gornje kupole, i dobro ju namoci - akvarisjkom vodom naravno! Ako ju ne smocis, onda ce ti se ciniti da je zastopana, al nije.
Drugo, meni se ta spuzva nakon usisavanja od pet sest minuta zastopala, pa sam jednostavno skinuo gornju kupolu i na izlaz odmah stavio crijevo za u kantu. Tak da to koristim samo kad imam imjenu vode..
I trece - sauger moze povuci sitniji sljunak, ali ga tesko izvuce skroz van, pa se vrti u cijevi - kad se to dogodi, samo podignes cijev kojid 15 cm, i onda on skroz izgubi energiju pa padne natrag u akvarij.
A kako ste zadovoljni s time "serinim"?
Jako zadovoljhan, ali tek kad sam maknuo onu gornju kupolu, jer se stvarno znala zastopati, a i nakon nekog vremena je pocela pustati prljavu vodu po bokovima natrag u akvarij. Malen mu je onaj dolje dio za usisavanje, pa mozes biti precizan, a da ne ostetis bilje i mozes se zavuci u vecinu skrivenih kutaka akvarija.
Treba malo vjezbe na pocetku, jer ako je pumpa jaka, onda se zna ponasati kao sifon tj. crijevo za ispumpavanje.