Srpanj 22, 2025, 12:21:49 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Co2 - pomoć!!! - manometar  (Posjeta: 1367 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline markocom

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 39
Co2 - pomoć!!! - manometar
« u: Lipanj 17, 2008, 15:42:29 poslijepodne »
Vec dugo mućkam kvasac i sad sam odlučio napraviti korak dalje ili puuuuno koraka
i nabaviti co2 u boci. Našao sam bocu od vatrogasnog aparata od 2 litre (300 kn) i sad vec par dana trazim dvostupanjski manometar kako je opisano na akvarij.net-u, ali  nigdje našao dvostupanjski regulator osim u Messeru cijena 2000+ kn.  -? :( X-( :dead: :down:

Pa ako neko zna gdje i kako nabaviti regulator i da isti radi bio bi jako zahvalan.
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is šljivovica!!!!

Offline veljo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Rab
Odg: Co2 - pomoć!!! - manometar
« Odgovori #1 u: Lipanj 17, 2008, 23:17:19 poslijepodne »
Najbolje ti je naručit preko e-baya neki komplet nanometar sa solenoidom i igličastim ventilom imaš ih već od 50-60 USD

Offline Piet

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
Odg: Co2 - pomoć!!! - manometar
« Odgovori #2 u: Lipanj 17, 2008, 23:35:49 poslijepodne »
Ma ovak...ja imam aquamedicov regulator (kosta 800 kn) (i fakat sam se nacekao jer ga nisu imali na lageru pa ga moras naruciti i tak itd itd itd...nazovi aquamedic pa vidi s njima sto se da napraviti)

drugo jedan ovdje forumas je nabavio u merkuru na slavonskoj (zagreb)...ventil za pivo...300 kn, zakleo se da radi kao zmaj (kasnije je meni bilo zao radi 500 kn previse :)

trece, probaj sa rabljenim ventilima ak netko prodaje na plavom oglasniku, to su svi oni ventili na flasama sto imaju bravari...(odi do nekog bravara pa ga pitaj dal se i kak se regulira protok na ventilu)
zagreb, tresnjevka