Srpanj 22, 2025, 11:37:28 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Caymana 110 više NEMA  (Posjeta: 1310 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline reea

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 42
Caymana 110 više NEMA
« u: Lipanj 07, 2008, 16:36:40 poslijepodne »
 :( :( :( :(Ne znam da li je ovo pravo mjesto za temu, pa ako nije selite!
Prije tri sata moj cayman je postao pokojni. U popodnevnoj tišini dok smo muž i ja na kauču gledali film čuo se neki "kvrc", a nakon nekoliko minuta pošela je ispod akvarija curit voda. Dno je puklo skoro popola. Nije mi uopće jasno kako. Već otprilike  mjesec dana nitko nje prilazio akvarju.

E sad ono zbog čega pišem poruku. Koliko je sigurno samo promijeniti dno, a da stranice ostanu? Ili da napravimo novo staklo i da probamo iskoristit poklopac i okvir od caymana?

Rijeka :-)

Offline Antimon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
    • www.minigo.info
Odg: Caymana 110 više NEMA
« Odgovori #1 u: Lipanj 07, 2008, 16:43:56 poslijepodne »
moja preporuka je novo staklo,... poklopac i donji okvir se mogu skinuti i iskoristiti na novom akvariju,...
nadam se da nije bilo štete,...

Offline reea

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 42
« Odgovori #2 u: Lipanj 07, 2008, 16:56:21 poslijepodne »
HMMM-ŠTETA? Sva sreća da smo bili doma pa smo brzo reagirali! I ovako gledajući čini mi se da teta da nije velika (ne raunajući AKVARIJ. Ne znam da li će se laminat napuhat. Na deklaraciji je pisalo da je vodootporan, a vidjet ćemo. Mislim da se kojim slučajem desilo da nas nije bilo doma šteta bi bila velika jer odmah do akvarija je komp, na  podu!
Sreća u cijeloj priči je da u akvariju nije bilo riba pa nemam s tim brige.
A zanimljivost cijele priče je da sam jutros Irusnjaku ponudila čuvanje njegovih ciklida dok im ne sredi novi smještaj.
Jooooj sad kad se situacija malo smirila počinjem ludit
Rijeka :-)

Offline vedranVŽ

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
  • 0 bodova
« Odgovori #3 u: Lipanj 07, 2008, 17:07:12 poslijepodne »
takvu situaciju sam imal i ja!
naime kad sam ga kupil dno je bilo puknuto, a tip je samo na to sa nutarnje strane nalijepil pleksiglasom, i naravno meni je puštalo.
i kad sam popisdil ispraznil sam akvarij, bacil razbijeno staklo i pleksi sa dna, očistio bočne strane od starog silikona i nalijepio samo dno, i evo da pokucam drži već skoro godinu dana bez da bi kap pustio! :up:
Varaždin...