Kolovoz 08, 2025, 06:35:51 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Napuhani karas  (Posjeta: 1263 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bobica

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Lokacija: Zadar
Napuhani karas
« u: Travanj 23, 2008, 22:47:38 poslijepodne »
imam dva karasa, teleskopića i čistača(nisam sigurna koja vrsta). jednoj karasici se malo napuhao trbuh, ali ju zato ovaj drugi stalno naganja i gurka u trbuh. sada, kako dalje? jeli bolest ili je jednostavno spremna za bebice?

Offline Ribač

• Punopravni član
Odg: Napuhani karas
« Odgovori #1 u: Travanj 23, 2008, 23:26:08 poslijepodne »
Ili može biti da se dobro najela! :) Ako se inače skroz normalno ponaša, onda nije bolest. :)

Promatraj i dobro pazi!

Offline Ninina mama

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 45
    • Moja fotogalerija
« Odgovori #2 u: Travanj 24, 2008, 01:43:05 prijepodne »
"Proljece na moje rame slijece..." Tadam... To je sigurni znak proljeca (sto vani sto u njihovim glavama)! :D

To gurkanje je karakteristicno za proljece, jer je to vrijeme mrijesta... Eto tvoje (vjerojatno) pubertetlije, ispituju puteve nagona...

Ima li ta ribica, koja gurka, kakve tockice oko skrga? (To bi trebao biti znak muske zrelosti i zelje za dokazivanjem iste... :-[)
Tuzlanka u Sarajevu

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #3 u: Travanj 24, 2008, 10:44:49 prijepodne »
ljubaaaaaaaaaaav ah ljubaaaaaaaaaaaaaaaav  :clown: :clown:
no, dobro, idemo ozbiljno - ako je samo tibica malo napuhana i drugi je mali majmunić gura u nju i ganja okolo, a još je dobio i grizaste točkice po škržnim poklopcima - onda je sve OK....bude bebica (ako uspiješ uloviti jajašca i odmah ih izdvojiti)...
no, ako neartikulirano pliva a ovaj je majmunić gnjavi, onda im daj 2 - 3 dana papati kuhani zgnječeni grašak....i bude opet OK...

Offline Bobica

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Lokacija: Zadar
« Odgovori #4 u: Travanj 25, 2008, 20:59:51 poslijepodne »
pfff, kao i obično- dečki su nezrele bebice a cure traže starije. kleo full normalno pliva i živa je kao inače... a za antonia ne znam, njemu su škrge bijelo narančaste a svi govore da oni spolno zreli imaju bijele točkice... no hvala vam svima na pomoći i odgovorima...

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #5 u: Travanj 26, 2008, 22:46:34 poslijepodne »
spolno zreli imaju na škržnim poklopcima bijele točkice kao da ih je netko po tom dijelu tijela posuo grizom....i to se vidi i kod bijelih ribica jer je lagano nabubreno...
ali, dečki kad dođu u pubertet, još nemaju te točkice, no već su blesavi...i jure curice i guraju ih u guzu....(bedaki mali, kak i većina dečki - ono - ko se tuče, taj se voli!  :roll:)...