Nakon zadnjeg sastanka u pivnici procurila je vijest kako je u Samoboru u novootvorenom shoping centru "ERA" (Slovenski vlasnici Lepa Brena i Boba Živoinovia)otvoren i mali(eitaj MIKRO)zoo shop!
Kako je to meni na jedan pedalj,nebudi lijen i hajde.
Najviše me je zainteresirala cijena biljaka koja je bila na dan otvaranja 15 kuna!
Sada ta cijena više nije takva, vea se kreau od 25-40 kuna što me i nije iznenadilo jer sam si to i predpostavljao da ae se cijene približiti onima iz ostalih zoo shopova, NO srušilo me je na pod kada sam došao na blagajnu platiti dvije biljke koje su mi uredno upakirali u uobieajenu vreaicu kakvu DOBIJAMO u bilo kojem drugom zoo shopu .
Naime prvo je ljubazna blagajnica ueitala "bar kod" za biljke, a zatim za vreeicu, na što sam ja pao na koljena i jednostavno ostao bez teksta(naravno prvih 15 sec.)
Nakon mojih primjedbi ona je ostala totalno mirna i hladno mi odgovorila kako ae moju primjedbu proslijediti nadležnima ,a za sada ae mi naplatiti vreeicu kako je i namjeravala!!!
Uopae nisam ni pitao koliko ta vreeica košta (pa da je i 1 lipu) jer sam moram priznati ostao zateaen, jer sam fakat kupovao od Austrije,Italije,Slovenije i tu kod nas i nigdje,ALI baš nigdje mi nitko nije naplatio ambalažu vea su se ponudili dodatno mi ju još osigurati za put!!!
Ako nekoga interesira cijena vreeice za ribe i bilje toplo mu preporuaam odlazak u "Eru"
Btw.
izbor riba: ocijena 2
oprema: nema je
Preporuka: ako i do?ete u Samobor ra?e oti?ite na kremšnite na gradski trg!!!!