Kolovoz 09, 2025, 12:23:52 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Pjegave Serpe  (Posjeta: 952 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Vorka

• Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
    • www.23whiskeystreet.com
Pjegave Serpe
« u: Travanj 23, 2008, 15:56:50 poslijepodne »
Dvije Serpe su mi dobile nekakve pjegice po cijelom tijelu, izgledaju kao minimalizirana klasična crna fleka što inače imaju.   Ponašaju se sasvim normalno, nema nikakvih drugih detalja, izgleda kao da ih je netko prošao malim kistićem po cijelom tijelu. Moglo bi se usporediti i sa pjegicama što ljudi imaju. Nažalost nemam fotku, jer sa svojim aparatom nema šanse da ih uhvatim, pa ako tko ima neku ideju....
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book. "

Offline Ninina mama

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 45
    • Moja fotogalerija
Odg: Pjegave Serpe
« Odgovori #1 u: Travanj 24, 2008, 02:23:41 prijepodne »
Skoro je tu netko imao slican problem, ali sa zlaticama ako se ne varam. Izlijeceno kurom soli, ali ipak sacekaj pametnije od mene (ovo cisto kao smjernica, da mozda potrazis tu temu)... :up:
Tuzlanka u Sarajevu

Offline Vorka

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
    • www.23whiskeystreet.com
« Odgovori #2 u: Travanj 24, 2008, 09:01:49 prijepodne »
Vidio sam tu temu, ali ovo je dosta drugačije pa se nadam da bi se netko mogao sjetiti čega jer ja sam totalno bezidejan. Pretražio knjige i web i ništa slično, da nisu ostarile naglo :question: :D. Još malo pa ću provjeravati nivo radijacije doma :D
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book. "

Offline ninci

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
« Odgovori #3 u: Travanj 24, 2008, 14:43:04 poslijepodne »
Meni su serpe uginule iz istog razloga... doduše, dvoumim se i oko starosti ali ne znam koliko stvarno žive pa ne mogu garantirati.
probala sam lječiti jednu medimorom- nije bilo učinaka.
Pustike, Turopolje