Prvo, svaka cast na trudu!

Ma je, ne vidi se meni površina vode, ali čovječe pa ja kamenca imam po cijeloj površini stakla, od dna do vrha. Katastrofa. To je ova naša osječka voda iz arteških bunara. To tvrdo da možeš orahe razbijat s njom.
Ovo me fakat najezilo... Sta zbilja imas kamenca po unutrasnjosti stakla?
Kod mene se hvata samo za opremu. Tocnije, ne za filtere, nego za njihove priljepke... (One gumice, kojima na bazi vakuuma pricvrstimo apraturu unutar akvarija...)
Da tebi nije ostalo kamenca od onih mjehurica sto se stvore pri prvom sipanju vode? Pa se onda samo dalje talozilo...

Ja vidim samo jedan nedostatak ovog tvog uratka, a to je ta gruba strana. Bojim se da bi mogao bespotrebno izgrebati staklo, kad to plasticna (kreditna) kartica relativno lagano skida. Mozda da nju zalijepis preko ove grube spuzve...
P.S. Potpisujem sto kolega Mastino rece... Svakako gledajte kupiti magnete sa zrakom u sebi. Zasto? Desava se da pri ciscenju zapnete za nesto ili pokusavate nesto izbjeci ili jednostavno "preskociti". Ako unutra ima samo magnet, ta je trana prilicno teska i normalno pada u vodu. A vi onda poletite da ga uhvatite, oni se brzo spoje i pod jos normalnije taj koji je pao na podlogu povuce sa sobom koje zrnce sljunka. To skuzite tek poslije ostecenog stakla od barem 2-3 cm...
Kod onih punjenim zracnim jastukom nema tog problema, jer ukoliko se dijelovi odvoje, taj drugi pluta do povrsine... Zbog toga je zgodan i za setanje sa stranice na stranicu i, kako rekoh, "preskakanje" objekata...