Stradustnina, zao mi je sto imas ovakvo misljenje o ovom forumu, jer znam da tu ima mnogo ljudi koji se zbilja trude
pomoci, a ovo im onda bude hvala...
Ne volim kad se prica kolektivno, jer smo svi mi pojedinci za sebe. To sto piskaramo na istim stranicama ne znaci da
imamo kolektivnu svijest...
Pa ja zapravo znam 3-4 covjeka sa ovog foruma...
Necu braniti nikoga, ali ja u Chifovom postu ne vidim nista lose. Prvi red je zezanje (ima smajlic, zar ne), drugi ti je
NJEGOV odgovor...
Odgovor na tvoje zadnje pitanje: jer nisu dovoljno dugo tu... Uspjeh su godine, a ne mjeseci...
No, ocito si i sama svjesna da je ribama malo guzva, dok im pravis nesto vece. I zato ti svaka cast...
Na zalost cini mi se da vecina tekucina ove namjene imaju malo ili nimalo efekta... Ili im treba malo duze vremena da
se izbore sa napastima...
Ne znam nikoga tko je koristio taj preparat, pa o njemu ne bih.. Iako skoro su mi hvalili tetrinu tekucinu za alge u
jezercima, koristenu u aq. Kazu radi posao!
Dakle, treba otkriti uzrok... Po meni postoje 3 mogucnosti:
1. mozda si stavila neki preparat koji je ubio dobre bakterijice, pa su zapravo one sad tu u vodi i lebde
2. aktivni ugljen u filteru je ispustio nakupljene necistoce (ovo je samo teoretski, jer jos nemam potvrdu da se ovo ikada
ikome dogodilo)
3. stvorio se infuzorij
Mozes probati, ugasiti svjetlo na par dana, ima i recept kemijanja sa hipermanganom i kiselinom, no nisam to radila pa cu
te pustiti da recept prepises od onih koji jesu... Takodjer jedna od mnogo hvaljenih stvari je ffm (mozes ga naruciti sa
Elegancereefa)... To je zapravo multifunkcionalno sredstvo (za pripravljanje vode, smanjivanje stetnih spojeva u aq i svasta
nesto

)...
Sretno i javljaj sto se desava...
Edited by: Ninina mama