Tuljane, ne moras se ispricavati...

Moja je greska sto nisam napisala sve sto sam mislila.

(Mislim ja mnogo toga, pa rekoh da skratim... Tjesim se da znam skratiti...

)
Pa evo da ispravim.
Shop u kojem sam ja samo 2 puta (malo mi daleko) kupovala tropicino bilje ima akvarije za koje gazda tvrdi da mu je tako tropica kod potpisivanja ugovora trazila da budu samo za njihovo bilje. Da nema riba i kontaminacije sa drugim akvarijima zbog puzeva. Takodjer je morao uzeti i njihova gnojiva... Ne sjecam se je li sto rekao o svjetlu. Bilje sam vidjela ubrzo po dolasku u shop i bilo je poslagano "pod spagu"...
Istini za volju u drugom shopu (meni mnogo blizem) imaju navodno tropicino bilje, ali na svoje oci sam vidjela izvrnute kosarice, cjeduljice razbacane naoklo i tako to...
Dakle, bilje od proizvodjaca krene do trgovine u OK stanju, ali onda nastaju problemi ako se trgovina nije potrudila ispostovati neke uvjete...
Svakako nisam za to da se kupuje samo etiketirano bilje, jer sam se uvjerila u ovu tvoju pricu o uzgoju na suhom. Naime, niti jedna tropicina biljka koju sam donijela nije zadrzala svoj izgled...

No barem je bila zdrava i relativno se brzo prilagodila... Za razliku od nekih no name kojima je trebalo mnogo vremena (i po 2 mjeseca) da krenu...
Ja ipak najvise volim otici kod kolega, zraknuti u aq i primjetiti kako bas sad ima jedan pelcer viska...