Evo ovako ....pošto se zadnjih dana dosta pisalo o križancima između različitih vrsta Malawi ciklida , i kako smo vidjeli postoje oprečna mišljenja , odlučio sam nakon dosta razmišljanja pokrenuti i ovu temu......
Naime zanima me dali i koliko smatrate da bi jedan tekst na početnoj stranici pomogao u odabiru vrsta , pravilnom držanju i upozorenju o mogučem križanju te posljedicama istih.
Gledajuči po sebi i ja kad sam krenuo u nabavu malawi ciklida nisam znao za mogučnosti križanja , a nemogu eutanizirati ribice samo tako , dok u pet šopovima sve te vrste prodaju kao malawi mix.
Zbog toga smatram da bi takav tekst pomogao i uputio početnike , a vjerujem da bi se i neki iskusniji zamislili .......
Jel istina je da svi mi želimo imati čiste vrste zato neka ovo bude mali impuls administratorima i iskusnim ciklidašima da barem na ovaj način krenemo u sprečavanje križanja ......
Nebi htio da se ovdije sada krene u nekakve rasprave i prepucavanja nego jednostavno izrazite mišljenje vezano za tekst i ako netko ima još koji prijedlog....