Kolovoz 08, 2025, 06:37:43 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: vaše mišljenje se traži  (Posjeta: 972 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sine

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
vaše mišljenje se traži
« u: Veljača 01, 2008, 19:38:00 poslijepodne »
Evo ovako ....pošto se zadnjih dana dosta pisalo o križancima između različitih vrsta Malawi ciklida , i kako smo vidjeli postoje oprečna mišljenja , odlučio sam nakon dosta razmišljanja pokrenuti i ovu temu......
Naime zanima me dali i koliko smatrate da bi jedan tekst na početnoj stranici pomogao u odabiru vrsta , pravilnom držanju i upozorenju o mogučem križanju te posljedicama istih.

Gledajuči po sebi i ja kad sam krenuo u nabavu malawi ciklida nisam znao za mogučnosti križanja , a nemogu eutanizirati ribice samo tako , dok u pet šopovima sve te vrste prodaju kao malawi mix.
Zbog toga smatram da bi takav tekst pomogao i uputio početnike , a vjerujem da bi se i neki iskusniji zamislili .......

Jel istina je da svi mi želimo imati čiste vrste zato neka ovo bude mali impuls administratorima i iskusnim ciklidašima da barem na ovaj način krenemo u sprečavanje križanja ......

Nebi htio da se ovdije sada krene u nekakve rasprave i prepucavanja nego jednostavno izrazite mišljenje vezano za tekst i ako netko ima još koji prijedlog....

Offline Bojko

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
vaše mišljenje se traži
« Odgovori #1 u: Veljača 01, 2008, 19:52:00 poslijepodne »
pa ja sam nešto napisao u tom pravcu,ovdje

Offline sine

• Punopravni član
  • **
vaše mišljenje se traži
« Odgovori #2 u: Veljača 01, 2008, 20:02:00 poslijepodne »
ma jesi Bojko i drago mi je da si i ti eto podržo moj prijedlog mada bi ja sa tvojim iskustvom bio malo oštriji   ......
Ali ja sam mislio da takav (pa i taj) tekst bude na stranici akvarij neta prikucan negdje među vrstama Malawi ciklida , naime ideja mi je kad recimo na google ukuca netko Malawi ciklidi (naravno među prvima je akvarij net) da mu taj tekst bude pristupačniji , jel puno ljudi nejde na forum.....ako ste skužili šta ja želim reči        

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
vaše mišljenje se traži
« Odgovori #3 u: Veljača 01, 2008, 22:07:00 poslijepodne »

jesmo... potreban je tekst , kao recimo članak koji imamo o bojanim ribama...

ok, ciklidaši-skupite glave, napišite svatko nešto, spojit ćemo u jedan opširan članak i staviti na početnu

Offline sine

• Punopravni član
  • **
vaše mišljenje se traži
« Odgovori #4 u: Veljača 01, 2008, 22:48:00 poslijepodne »
e to        kocka je bačena , a sad molim iskusnije , ciklidaše da odvoje malo vremena i sastave jedan dobar i opširan članak , pa da krenemo u prevenciju ,pa makar i ovim malim korakom  

Offline sine

• Punopravni član
  • **
vaše mišljenje se traži
« Odgovori #5 u: Veljača 01, 2008, 22:59:00 poslijepodne »
          Edited by: sine