Imam akvarij sa cca 60 litara vode. Počeo sam prije nekoliko dana dodavati Easy Carbo. (pratim nekoliko mjeseci druge akvariste koji ga također koriste i odlučio sam i sam dodavati ga)
Kako originalno pakiranje nema dozator ispod 2.5 mL i teško se za akvarije (od 100 ili 50 litara pa i manje) vrši doziranje, sjetio sam se da riješenje potražim u običnoj apoteci.
U apotekama postoje male šprice za male doze tekučina.
Imao sam sreću da su imali špricu od 1mL za inzulin!
Ta inzulinska šprica ima tako dobru podijelu ispod 1mL da je preporučam svima koji bi htjeli dodavati Easy Carbo u svoje male akvarije!!!
Na šprici je 1mL podijeljen na 100 i lako se dozira i za male biljne akvarije od samo 10 litara!!!
Obzirom da sam nailazio proteklih mjeseci na forumu na više mjesta da se spominju mali nano biljni akvariji i da vlasnici traže mini difuzore i slično... vjerujem da je Easy Carbo jeftinije i jednostavnije riješenje za iste!!!
Cijena Easy Carba od 250mL može se vidjeti na "Elegance Reef", a prava je sitnica u odnosu na litražu...

Dodajem po 1mL dnevno i imati ću dozu 8-9 mjeseci !!!!
Akvaristi koji imaju nano biljne od 10-20 litara isto pakiranje će koristiti... izračunajte si sami!
Nadam se da sam informacijom o inzulinskoj 1mL šprici pomogao svima koji se sa doziranjem muče!!!
Cijena šprice?
Prava sitnica!
Mene je koštala 20 lipa.

Pa da gdje košta i kunu, nije puno!
Sretno svim novim korisnicima u doziranju!